Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Subnautica: Below Zero'nun Fiyatı 10 Dolar Artıyor

 
Sualtı hayatta kalma oyunu Subnautica ve onun bağımsız genişleme paketi Subnautica: Below Zero'nun fiyatı artıyor.

5 Ocak 2021 itibarıyla PC mağazalarında (Steam, Epic, Discord, Humble) Subnautica 25 dolardan 30 dolara yükselecek. Subnautica: Below Zero ise 20 dolardan 30 dolara.
 
Subnautica şu anda tam sürüm olarak mevcut. Hata düzeltmeleri, optimizasyonlar ve yamalar almaya devam edecek. Subnautica: Below Zero ise erken erişimde ve 1.0 sürümünün 2021'in başlarında çıkması planlanıyor.
 
Geliştirici Unknown Worlds Entertainment'ın belirttiğine göre "Below Zero şu an baştan (neredeyse) sona kadar oynanabilir durumda. Oyunu 1.0 sürümü çıkışına kadar cilalamaya devam edeceğiz fakat halihazırda oyunda bulunan tüm yaratıklar, biyomlar, araçlar ve öğeler final sürümünde bulunacak içerikleri temsil ediyor."
 
Fiyat artışı oyunu 5 Ocak 2021'den alanları etkilemeyecek. Steam'de Subnautica 40,00 TL ve Subnautica: Below Zero 32,00 TL.
 
Subnautica ayrıca PlayStation 4 ile Xbox One üzerinde de ulaşılabilir durumda. Subnautica ve Subnautica: Below Zero 2021'in başlarında Switch'e gelecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak destructoid Subnautica: Below Zero Unknown Worlds Sualtı hayatta kalma oyunu
Microsoft da Cyberpunk 2077 için İade Politikasını Genişlettiğini Açıkladı PUBG Mobile Global Şampiyonası'nda 4. Süper Hafta Sonu 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı!

metOO93

19.12.2020 01:41:25

0
İndirime girer o 6 ay sonra. Sıkıntı yok. İlk oyunun aynısı zaten üzerine eklemeler var sadece.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Subnautica: Below Zero ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız