Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Styx: Shards of Darkness Ertelendi, Oynanış Videosu Paylaşıldı

 
 
   Bir önceki oyunu Styx: Master of Shadows ile ortalama bir iş çıkaran Cyanide Studio, takip edenlerin bileceği üzere yeni gizlilik oyunu Styx: Shards of Darkness adlı yapım üzerinde çalışıyor.
 
   Styx: Shards of Darkness'ın dağıtıcılığını üstlenen Focus Home Interactive yeni gizlilik oyunu için de sekiz dakika civarında bir oynanış videosu paylaştı ve ayrıca oyunu ertelediklerini de duyurdu.
 
   Geliştirici stüdyonun patronu Patrick Pligersdorffer erteleme ile ilgili olarak Styx'in Unreal 3'ten Unreal 4'e geçirildiğini ve bu güncellemenin görsel ile oynanış mekanikleri açısından birçok yenilik getirdiğini belirtti. Motorun yeni oyuna adapte edilmesi için ise biraz daha zamana ihtiyaçlarını olduklarını söyleyerek Styx: Shards of Darkness'ı 2017 yılının ilk çeyreğine ertelediler.
 
   Styx: Shards of Darkness; PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformlarına çıkış yapacak. Styx: Shards of Darkness için paylaşılan oynanış videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Styx Shards of Darkness Assassin Stealth Action Unreal Engine PC PS4 Xbox One
Mafia 3, PC'de 30 FPS Olarak Çıkış Yaptı Battlefield 1'in Arabistanlı Lawrence Görevinden Kısa Bir Video Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

R-10

8.10.2016 09:27:51

0
İlk oyun eksikleri olmasına rağmen başarılı bir oyundu. Üzerine katmışlar gördüğüm kadarıyla. Bekliyoruz.

BSC Misafiri

7.10.2016 17:40:45

0
İlk oyun bence çok güzeldi,İnsana zevk veriyordu kesinlikle hatta GTA 5 ten almadığım zevki bu oyundan aldım diyebilirim...

BSC Misafiri

7.10.2016 10:41:54

0
Master of Shadows kesinlikle iyi bir işti. Ortalama bir iş değil..

BSC Misafiri

7.10.2016 10:04:32

0
ilk oyunda mekanlar birbirine çok benziyordu ve kısır bir oynanış sunuyordu. bu eksikleri giderilmeli,ayrıca gizlilik üzerine bir oyun yapıyorsun ama hırsızlık oyunda neredeyse hiç yok.değerli eşya,para çalıp npclerden,item alınabilmeli.Karakterini geliştirebilme olsa kendini oynatır.ilk oyunda skill ağacı vardı ama oynayışa etkisi yoktu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Styx: Shards of Darkness
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız