Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Structure Deck: Dark World, Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyununa Geri Dönüyor!

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI) bugün, Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU (TCG) için geliştirilen yapı destesi Structure Deck: Dark World'ün Avrupa ve Okyanusya'da piyasaya sürüldüğünü duyurdu.
 
Grapha, Dragon Lord of Dark World, ilk kez kartların yeniden dağıtıldığı Structure Deck: Gates of the Underworld'da sahneye çıktı ve geri dönüşü artık çok yakın. Structure Deck: Dark World, bu karanlık temayı bir dizi yeni özellikle ölümlülerin dünyasına geri getiriyor.
 
Reign-Beaux, Overlord of Dark World terfi aldı. 3000 ATK'ya sahip bu yeni Reign-Beaux Seviye 8 canavarı, sadece Seviye 7 veya daha düşük bir "Karanlık Dünya" canavarını alanınızdan elinize döndürerek kendisini Graveyard’dan (GY) Special Summon edebilir. GY'ye atılırsa, Destenizden elinize Seviye 5 veya daha yüksek bir "Dark World" canavarı ekleyebilirsiniz ve şayet sizi GY’ye atmaya zorlayan rakibinizse, vay haline...
 
 
 
Gelgelelim on yılı aşkın bir süredir bugünü bekleyen tek kişi Reign-Beaux değil. Büyük ejderha lordu Grapha'nın da yepyeni bir formu var! Yeni Grapha, Grapha, Dragon Lord of Dark World herhangi bir DARK canavar kullanılarak Çağrılan bir Füzyon Canavarı.Kendisini kartları atarak Fusion Summon yapmanıza izin veren yeni bir Büyü Kartı ile Çağırabilirsiniz. Bunu yaptığınızda herhangi bir "Karanlık Dünya" canavarının yanı sıra "Danger!" canavarları gibi güçlü DARK yaratıkların efektlerini de tetiklemiş olursunuz. Bu yeni Füzyon Canavarı sahadayken, bir rakibin Normal Büyü/Tuzak Kartını veya canavar efektine müdahale edebilir ve onu "Dark World" canavarlarınızın gerçek gücünü ortaya çıkaran bir discard efektine dönüştürebilirsiniz. Kutudan çıkar çıkmaz oynanabilen bu yeni Yapı Destesi’nde Dark World ordusu sizleri bekliyor.
 
Her bir Yapı Destesinde şunlar bulunur: 5 Ultra Rare, 3 Super Rare, 37 Common kart ve 1 Çift taraflı Deluxe Oyun Matı/Düello Rehberi.
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
Sonic Frontiers için Ücretsiz Güncelleme Yol Haritası Açıklandı The Witcher Remake, The Witcher 4'ten Sonra Çıkış Yapacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız