Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stronghold Crusader 2'nin Çıkış Videosu Yayınlandı


 İki yıllık geliştirme sürecinin ardından Stronghold Crusader 2 artık yayınlandı. Ekip geliştirme süreci sonrası resmi web sitesinde bir teşekkür yazısı yayınladı:
 
    “Bizi desteklediğiniz ve Stronghold Crusader 2’yi mümkün kıldığınız için teşekkürler. Bu bizim bağımsız olarak geliştirdiğimiz ve kendi başımıza fonladığımız ilk Stronghold oyunu, bunu iki yıl boyunca sizin verdiğiniz cesaret, geri bildirim ve destek sayesinde gerçekleştirdik. Bu Crusader 2’nin sonuna geldiğimiz anlamına gelmiyor. Gelecek haftalarda ve aylarda içerik güncellemesi, DLC ve yamalar gelmeye devam edecek, ama yine de oyunun Steam üzerinde çıktığını söylemek de bize büyük bir keyif veriyor!

    İlk oyunda uzun geceler boyunca AI rakipleri defetmeyi sevdiyseniz, Crusader 2 size bu anılarınızı canlandırmanız için gereken her şeyi sağlayacak. İki sefer, altı çarpışma patikası, sekiz AI karakter, kooperatif oynanış, harita düzenleyici, serbest inşa modu ve multiplayer haritalarla birlikte Crusader 2 size bir Stronghold oyunundan bekleyeceğiniz uzun soluklu bir mücadele getiriyor. Denemenizi sabırsızlıkla bekliyoruz.”
 
    Şu an Steam'de en çok satanlar listesinde ilk sırada yer alan oyunun çıkış videosunu bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
stronghold crusader stronghold crusader firefly pc rts strateji
Bağımsız Yapım Chariot'un Çıkış Tarihi Açıklandı Twitch Canlı Yayın Programımız Yayında!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

senneanlarsindumbelek

23.9.2014 23:46:26

0
Valla oynadım bir iki saat olmuş diyebilirim.Cogu efsane ilk oyunun müzikleri duruyor yine.Bolca görsel iyileştirme var.3 eleştirim olacak.Birincisi okçular okları motor gibi atıyor hedefe yanılma oranı 0.Yani insanın her attıgı ok isabet eder mı?Diğeri atlı hareketleri ve at modellemeleri.Özellikle Arap atlı okçuları çok kötü olmuş.Nerde o eski siyah atlar.Son olarak karakterler crusader 1 de daha iyiydi.Habi sanki gerçekten adam varnmış gibiydi sağ altta video gelince.Bunda çizim olduğu bariz anlaşılıyor. Ama bunlar oyunun oynanmaz yapmıyor.Yeni modaya firefly da uymuş ve Aslinda oyunda olması gereken şeyleri dlc ile falan sunma yoluna gitmiş.Nihayetinde Stronghold Crusader I'den kötü ama diğer stronghold oyunlarından daha iyi bir oyun ortaya çıkmış.

Uncy

23.9.2014 22:54:46

0
Stronghold Crusader'i ne oynardık be...

Lentus

23.9.2014 21:15:55

-1
Çocukluğumun oyunudur ilk oyun. Yıllardır aktif olarak oynuyorum. Büyük bi heyecanla indirip kurdum oyunu. Malesef hayak kırıklığı oldu benim için. Tıpkı crusader dan sonraki oyunlar gibi buda fos.

Fuusrodah

23.9.2014 18:32:44

0
Vay be çocukluk anılarım canlandı :) İlk oyun çok güzeldi sanırım 2002 yılında çıkmıştı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stronghold Crusader 2
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız