Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stronghold 3 Hala Hayatta

 
     2001 yılında çıkan Stronghold, zamanının rakiplerinden Age of Empires 2'yle arasında bulunan farklılıkları nedeniyle büyük bir oyuncu kitlesi tarafından tercih ediliyordu. Belki onun kadar popüler değildi fakat özellikle kale kuşatmalarına verdiği ağırlık ile başarılı bir oyun olarak görülmüştü. Serinin 2005'te çıkan ikinci oyunu aynı başarıyı sergilemese de yine hayranları tarafından oynanmaya devam edildi. Serinin değişmeyen yapımcısı FireFly Studios, yayıncı firma olarak SouthPeak Interactive ile anlaşarak Stronghold 3'ün önümüzdeki yıl çıkacağını açıkladı.
 
     Bu sabah yapılan açıklamaya göre SouthPeak, Stronghold 3'ü PC platformu için 2011'in ilk çeyreğinde satışa sunacak. Oyunun dağıtım haklarını aldıkları için memnun olduklarını ve gelişmekte olan dağıtım hizmetleri için etkileyici bir referans olacağını söylediler. Umarız iki firma için de işler yolunda gider ve bizi başarılı bir kale savaşları oyunu ile buluştururlar.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Stronghold 3 Stronghold FireFly Studios SouthPeak Games Strateji Kale savaşı
Kane Lynch 2'nin Çıkış Videosu Yayınlandı FIFA 11'in Almanya Kapağında Mesut Özil Olacak

BSC Misafiri

12.8.2010 18:24:08

0
oley
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stronghold 3
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız