Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Strateji Sevenlere Yeni Humble Bundle Paketleri

 
      Stardock Entertainment'in oyunlarını kapsayan yeni Humble Bundle paketleri satışa çıktı ve strateji meraklılarını uygun fiyatlarıyla bekliyor. The Political Machine 2016, Galactic Civilizations III ve Offworld Trading Company gibi strateji ve iş yönetimi türündeki oyunlar sizlere harcattığı zaman ele alındığında oldukça iyi bir anlaşma gibi duruyor.
 
      Humble Stardock Bundle ismindeki paketlere 1$ ödediğinizde en düşük paketi satın alabiliyorsunuz. Eğer uzay stratejileri de olsun diyorsanız 8.6$ vermeniz gerekiyor. Tüm paket ise 15$ tutuyor ve toplam 9 tane oyun satın almış oluyorsunuz. Soygun.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Abandon Ship'ten Yeni Bir Video Gog.com'da Eski Star Wars Oyunlarına ve Lucas Arts Oyunlarına İndirim
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

David Attenborough

5.10.2017 09:37:53

0
Yine Gökhan yine boş yorum. Bloklasak haberleri halen görür müyüz acaba?

Johnny Silverhand

4.10.2017 20:27:17

+1
Geçen ki Very Positive bundle çok iyidi sadece 10 dolardı bu tür herkese hitap etmediği için birde son pakete 15 dolar dedikleri için öyle denmiş de olabilir ben de ilk gördüğümde öhh be demiştim. Bu hafta pas geçiyorum.

Zebercet

4.10.2017 18:39:16

+3
Allah aşkına neresi soygun? Senelerdir işleyişi böyle değil mi Humble Bundle'ın? Dolar ebesinin örekesini gördüyse adamların bunda ne suçu var? 15 dolar para mı ecnebi için.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız