Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Strateji Oyunu Terra Nil için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Devolver Digital, strateji oyunu Terra Nil için yeni bir oynanış videosu yayınladığını duyurdu.
 
Oynanış videosunun başlangıcında, önemli hiçbir şeyin olmadığı çorak ve cansız bir arazi görebiliriz. Ancak video ilerledikçe yavaş yavaş canlı bir ortama dönüştüğünü göreceksiniz.
 
Terra Nil, ölmekte olan bir tabiatı capcanlı bir ekosisteme çevirebileceğin bir oyundur. Verimsiz toprakları verimli hale getir, kirlenmiş okyanusları temizle, geniş ormanlar oluştur ve hayvanların evi olacak ideal bir habitat oluştur. İşin bitince binalarını geri dönüştür, arkanda hiçbir iz bırakma. Çorak toprakları ıslah et.
 
Gelişmiş ekolojik teknolojilerle toprağı arındır; sulak araziler, sahiller, yağmur ormanları, kır çiçekleri ve daha fazlasını oluştur. Sonrasında ise inşa edilen her şeyi geri dönüştür, çevreyi yeni evleri olacak hayvan sakinlerine tertemiz bırak. 
 
Oyun, bu baharda Netflix Games'te ve PC için Steam aracılığıyla yayınlanacak. Netflix aboneliği olan kişiler, yayınlandıktan sonra oyunun keyfini çıkarabilir.
 
Oynanış Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak aroged Strateji Terra Nil Netflix Games PC Steam
Dragon Ball: The Breakers'ın 2. Sezonu 16 Şubat'ta Başlıyor Blue Reflection Sun için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız