Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Strateji Oyunu Dune: Spice Wars Yakında PC Game Pass'e Geliyor

 
 
Erken erişim olarak çıkış yapan ve Dune temasına dayanan strateji oyunu Dune: Spice Wars için oyuncuları sevindirecek bir haber geldi. Şu anda Steam üzerinde 139,00 TL'ye satılan oyun yakında PC Game Pass'e geliyor. PC Game Pass abonelik hizmeti Microsoft tarafından oyunculara sunuluyor ve içerisinde birçok oyunu bulunduran geniş bir kütüphaneyi barındırıyor. Yayıncı Funcom ve geliştirici Shiro Games tarafından oyunculara sunulan bu yapımın PC Game Pass'e geliş tarihi henüz belli değil ancak çok yakında olduğunu biliyoruz.
 
4X strateji oyunu Dune: Spice Wars ilk olarak 26 Nisan'da Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak piyasaya sürüldü. 
 
PC Game Pass sürümü yeni özellikler ile beraber kullanıcılara sunulacak 
 
 
 
Ekonomi, diplomasi, politik ve daha fazlasını bünyesinde barındıran strateji oyunu Dune: Spice Wars'un PC Game Pass sürümü, yeni özellikleri, birimleri ve daha fazlasını içeren “Sand & Air” güncellemesiyle beraber abonelere sunulacak.
 
Öte yandan geçen Aralık ayında The Game Awards etkinliği sırasında duyurulmasından bu yana Dune: Spice Wars oynanmaya devam ediyor. 26 Nisan'da erken erişim olarak çıkış yapan bu oyunun tam sürümü 2023'te yayınlanması bekleniyor. Oyun PC Game Pass hizmetine çok yakında geliyor. Dune: Spice Wars ile kendi stratejinizi oluşturacak ve düşmanlarınıza aman vermemeye çalışacaksınız.
 
PC Game Pass duyuru fragmanı
 
Duyuru fragmanında oyun içi ortamlar, animasyonlar, savaş mekanikleri ve daha fazlası gösteriliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Xbox Game Pass Microsoft Konsol için Xbox Game Pass PC için Xbox Game Pass
God of War Ragnarök için Yeni Reklam Videosu Yayınlandı Octopath Traveler II için Yeni Fragman Oyunun Mekaniklerini Tanıtıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Game Pass
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız