Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stellar Blade İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Boss Modu Yolda

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini SHIFT UP ekibinin üstlendiği aksiyon macera oyunu Stellar Blade için yeni bir güncelleme geliyor. Açıklanan detaylara göre 24 Mayıs tarihinde sunulacak olan yeni yamayla beraber Boss Challenge modu geliyor.
 
Boss Challenge modunda 19 boss bulunuyor
 
 
 
Boss Challenge modu içerisinde 19 farklı boss savaşı bulunuyor. Oyuncular burada becerilerini geliştirebiliyor ve düşmanları alt etmek için ellerinden geleni yapmaya koyuluyor. Acımasız bir şekilde davranmanız gereken bu mod içerisinde hayatta kalmak tamamen sizin işiniz oluyor.
 
Diğer taraftan yeni güncelleme ile beraber sadece bu mod değil aynı zamanda yeni Nano giysilerin ekleneceğini de aktarabiliyoruz. Ana karakterin güzelliğini daha da ortaya çıkaracak Nano giysilerinin haricinde Beyaz Kunoichi ve Siyah Kunoichi kıyafetlerinin de bizlere sunulacağını söyleyebiliyoruz.
 
Öte yandan yama içerisinde bir düşmana kitlenmişken menzilli saldırı moduna geçiş yapıp o moddan geri dönerseniz otomatik olarak düşmana tekrar kilitlenebileceğiniz bir sistem geliyor. Ayrıca pusulanın her zaman HUD ekranında gösterilmesini sağlayabileceğiniz yeni bir seçenek de bizlere sunulmayı bekliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Warhammer 40,000: Mechanicus 2 Duyuruldu: İşte Tanıtım Fragmanı Şehir Kurma Oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız