Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stellar Blade İçin Yaz Güncellemesi Yayınlandı: İşte Yenilikler

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini SHIFT UP ekibinin üstlendiği aksiyon-macera oyunu Stellar Blade için yepyeni bir yaz güncellemesi yayınlandı. Bu güncelleme ile beraber oyuna iki yeni kıyafet ve yepyeni içerikler dahil edildi.
 
Stellar Blade'e yaz konseptli etkileşim unsurları eklendi
 
 
Güncelleme detaylarına bakacak olursak, büyük çöl vahasına sınırlı bir süre için yaz tatili temalı küçük bir alan eklendi. Ana karakterimiz EVE burada küçük bir mola verebilir ve çeşitli hediyeler alabilir. Yaz güncellemesine özel olarak sınırlı etkinliklerin yanı sıra aynı zamanda rahatlatıcı arka plan müzikleri ve çok daha fazlası sizleri bekliyor.
 
Stellar Blade için eklenen güncelleme sadece bunlarla sınırlı kalmıyor aynı zamanda şezlong ile etkileşime girebileceğiniz bir sistemi beraberinde getiriyor. Bunun yanı sıra bölgedeki Clyde'ın dükkanından elde edebileceğiniz iki yeni kıyafet ve bir yeni aksesuarın olduğunu aktarabiliyoruz.
 
Öte yandan Boss Mücadelesi ön ayarında saç rengi değişikliğinin uygulanmaması sorunu düzeltilmiş durumda ve diğer çeşitli hata düzeltmelerinin de güncelleme ile beraber oyuna eklendiğini aktarmakta fayda var.
 
Stellar Blade şu anda PlayStation 5 için mevcut.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Armored Core 6'nın Bugüne Kadar Ne Kadar Sattığı Ortaya Çıktı LoL Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde İlk Finalist Papara SuperMassive Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.7.2024 17:39:32

0
Ergenlerin gözü oyun oynarken bayram etsin! HAHAHA!!!

memomix

26.7.2024 15:36:16

0
Bu oyun seneye PC'ye gelir kesin!

BSC Misafiri

26.7.2024 15:11:21

+1
çok güzel hatun şu ya su gibi yapmışlar resmen
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız