Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steep, Aralık Ayında Geliyor + Gamescom 2016 Videosu

 
   Ubisoft tarafından geçtiğimiz E3 konferansı sırasında duyurulan Steep adlı oyunun çıkış tarihi açıklandı ve ayrıca Gamescom 2016'ya özel videosu da paylaşıldı. Yapılan açıklama ile Steep, 2 Aralık tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.
 
   Steep standart ve gold edition olmak üzere iki şekilde ulaşılabilir olacak. Gold edition'ın içinde season pass bulunacakken ön sipariş veren kullanıcılara ise ekstradan “The Moonlight Pack” verilecek. Bu paketin içeriğinde ise yeni kıyafet, mücadeleler ve ekipmanlar bulunacak. 
 
   Alpler ve Alaska'da geçecek oyunumuzda kayak, wingsuit, snowboard ve yamaç paraşütü gibi çeşitli spor dalları ile vakit geçirebileceğiz. Odak noktası multiplayer olan oyunu istersek kendi başımıza da oynayabileceğiz.
 
   Ubisoft Montpellier ve Ubisoft Kiev tarafından geliştirilen Steep için paylaşılan Gamescom 2016 videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Steep Ubisoft açık dünya wingsuit snowboard PS4 XBOX ONE PC
Rayman Origins Ücretsiz İndirmeye Açıldı PES 2017'nin Demo Detayları ve Yeni Lisanslı Takımı Açıklandı

2K

17.8.2016 18:58:46

+1
Bir çok insanı diğer konferans sonunda duyurulan oyunlar kadar heyecanlandırmadı fakat ben merakla bekliyorum. Eskiden SSX vardı, uzun bir araya girip seriyi yeniden başlatıcaz diye pek de başarılı olmayan bir oyun çıkardılar ve ondan beri kış sporları üstüne bir oyun göremedik.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steep
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız