Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam'in Kütüphanesi Değişiyor

 
Steam, kullanıcılarına oyunlarını düzenlemeleri için daha fazla yol sunan yeni bir Steam Kütüphanesi düzeniyle, geliştiricilerin oyuncu kitleleriyle iletişim kurmalarına yardımcı olan yeni bir Steam Etkinlikleri aracı ve Steam Laboratuarlarındaki ekipten birkaç yeni deneme ile Eylül ayında küçük bir revizyona giriyor. Valve, hem Steamworks hem de Steam Labs için gelecek planlarının yanı sıra güncellemeyi tartıştığı PAX West’te, özel bir brifing düzenledi. Her üç program için güncellemeler bu ay boyunca başlayacak.
 
Yeni Steam Kütüphanesi'nin açık beta sürümü 17 Eylül’de yayınlanacak ve duyurular için yeni bir merkezi araç olan Steam Events, 4 Eylül’de piyasaya sürülecek. Steam Labs'ta yapılacak deneyler 5 Eylül’de başlayacak. Tüm oyuncular betaya girebilecekler.
 
Peki yeni Steam Kütüphanesinde neler olacak?
 
Yeni Steam Kütüphanesi, oyuncuların kütüphanelerinde oyun güncellemeleri ve etkinlikleri ile ilgili güncel bilgilere sahip olmalarına yardımcı olacak ve kullanıcılara oyunlarını düzenli tutmak için geliştirilmiş araçlar sunacak. Güncellemenin en büyük kısmı, oyun güncellemelerine ve etkinliklerine, en son oynadığınız oyunlara, arkadaşlarınızın oynadığı oyunlara ve yeni bir görsel düzen tarafından toplanan kendi koleksiyonlarınıza hızlı erişim içeren yeni açılış sayfasına sahip olacak olması.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon steam yeni kütüphane library new
Assassin's Creed Odyssey'nin Discovery Tour Modu 10 Eylül'de Geliyor Bloodborne Modcusu, Master Willem'in Aslında Bir Boss Savaşı Olduğunu Keşfetti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

9.9.2019 13:51:32

0
acıkcası oyun ısmı aratarak degılde normal yollarla fıltreleme yontemı ıle oyun aradıgımda dogru duzgun bulamıyorum sevemıyorum bu yonunu steamın.

:::LOSTPLANET:::

7.9.2019 09:16:43

0
Yeni neler eklenmiş bunu ilgili yapımın ana sayfasında gösteriyordu ama net olarak şu şu şu güncelleme ile bak bunu duzelttik açıklamasını bulamıyordum.Bunu sağlamaları güzel olacak.

bolum

5.9.2019 19:18:20

0
evet evet birseyler degissin orada bence mesela third person mu yoksa first person mi bu oyun anlasak tabikide oyuna girmeden ve de hikaye yani tek kisilik oynanabiliyor mu gibisinden

emrahcey

5.9.2019 10:40:31

0
Özel Fırsatları sıraladık. Sağdaki flitreye DLC'leri dahil et, etme veya sadece DLC'leri göster seçeneği eklemek bu kadar mı zor ? Gabe .. Bazen DLC görmekten indirimli oyun arayacağım diye zamanım gidiyor.

Sedat.

5.9.2019 04:18:37

0
Yıllardır oyuncuların büyük sıkıntılarından biri olan ve Yıllardır Steam'in yapmadığı şey nedir biliyomusunuz.. Steamdeki yazı fontunun ayarlama özelliği olmaması.. Arkadaş aktivitelerine girdiğimizde cücük gibi karınca duası gibi yazıları okuyabilmek için monitörün içine girmemiz gerektiriyor.. Yahu sene olmuş 2020 bee Milyar euro paralarla oynuyorsun bi tane yazılımcı tutup şu özelliği getirmiyosun, sonra niye nefret ediliyor gabe'den.. Bu arada olur mu olur diye çok zeki çocuklar için yazayım, chatte gelen özelliği biliyorum "ee var zaten" demesin kimse, o özelliği komple Steamde kullanabilmekten bahsediyorum.. Ben ve benim gibiler bu özelliğin eksikliğini çok arıyoruz.. İşlerine gelince herşeyin duyarini kasan şu oyuncu sömüren firmalar markalar birde böyle kolaylık sağlayacak özellikleride getirseler güzel olacak..

BSC Misafiri

5.9.2019 00:01:38

0
Aga çalışıyorsa bırak elleşme çiçek gibi akıyor nasılsa.. Neyse yeniliğe açığız, aldığımız hizmeti aksatmaması şartı ile tabii :)

Queen Hentai

4.9.2019 22:10:56

0
Activity alanı değişmiş bile.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız