Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam'in Arama Sistemi Artık Daha İyi Çalışıyor

Valve, Steam'in arama özelliklerini genişleten yeni bir güncelleme yayınladı.
 
Yeni filtreleme özelliklerine ve kullanımı kolaylaştırıcı özelliklere sahip Steam arama sistemi, yeni oyunlara göz atarken ya da tam olarak aramaya çalıştığınız şey için seçenekleri daraltmaya çalışırken size yardımcı olacak.
 
Valve tarafından paylaşılan tüm detaylar şu şekilde:
 

Fiyata ve Özel Tekliflere Göre Sıralama
 
 
Arama artık bir fiyat limiti belirlemeyi ve sadece özel teklifleri filtrelemeyi desteklemektedir. Eğer bütçenize göre bir oyun arıyorsanız veya indirim sürecinde doğru ürünü bulmayı umuyorsanız, bu filtreleme size istediğiniz oyunu bulmanıza yardımcı olacaktır.
 
Dahil Edilen ve Hariç Tutulan Etiketlere Göre Sıralama
 
 
Seveceğiniz oyunları bulmak için etiketleri kullanmanın yeni yollarını sunuyoruz. Etiketler artık kaç sonucun gösterileceğinin bir ön izlemesini göstererek hangisinin aramanız için en uygun olduğunu görmenizi kolaylaştıracaktır. Yoğun talep üzerine, artık arama yaparken etiketleri hariç tutabileceksiniz. Eğer hayatta kalma oyunlarının hayranıysanız ama korku veya zombi türlerini istemiyorsanız tam istediğiniz şekilde arama yapabilirsiniz.

"İlgililiğe göre sırala" algoritmamız da artık seçtiğiniz etiketlere daha fazla önem vererek aramanızla ilgili daha fazla sonuç göstererek popüler olup olmadıklarına bakılmaksızın ilgi çekici ürünleri daha kolay bulmanızı sağlar. 
 
Zaten Bildiğiniz Oyunları Saklayarak Sıralama
 
 
Sizden, zaten bildiğiniz oyunları arama sonuçlarında görmenin sinir bozucu olabileceğini işittik. Yeni arama filtremiz yok saydığınız, istek listenize eklediğiniz veya zaten kütüphanenizde olan oyunları saklamanıza imkân tanımaktadır. Bu filtreler aramanızı yenilemeden etkinleştirilebilir veya devre dışı bırakılabilir ve sonraki aramalarınızda da tercihinizi korur.
 
Sadece VR Oyunlarını Hariç Tutarak Sıralama
 
 
Aramada önemli olan, sadece sizin ilginizi çeken oyunların bulunmasıdır. Eğer bir VR başlığınız yoksa sadece VR kullanılarak oynanabilen ürünleri görmek sizin ilginizi çekmeyebilir. Artık bu tür ürünleri arama sonuçlarınızdan çıkarırken, VR destekli fakat başlık kullanmadan da oynayabileceğiniz oyunları görebilmeniz de mümkündür.
 
Sonsuz Kaydırma
 
 
Bir sonraki sayfaya tıklamak yerine artık aşağı kaydırdığınızda daha fazla sonucu otomatik olarak yükleyeceğiz. Aramanız ve kaldığınız yer bir sonuca tıkladığınızda kaydedilir ve tarayıcınızda geri butonuna tıkladığınızda aramanızda kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Eski tür sayfa gösterimini tercih ediyorsanız, sonsuz kaydırmayı mağaza tercihlerinizden ayarlayabilirsiniz. 
 
Dilinizdeki Oyunlara Göre Sıralama
 
 
Eğer İngilizceden farklı bir dilde arama yapıyorsanız, diliniz filtre kontrolünde ilk önce gösterilecektir ve bu kontrol arama sayfasının üst kısmına yakın bir yere taşınacaktır.

Bu haberin bağlantısı
URL
Metro Redux Switch Versiyonu İnceleme Puanları CD Projekt Red ve PUBG Corp da PAX East 2020 Etkinliğine Katılmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

HIGHER

26.2.2020 22:56:23

0
Eskiden gta yazınca çıkmıyordu, rekabet ne güzel şey.

BSC Misafiri

26.2.2020 12:40:47

+1
Tüm sapık terimleri kapamama rağmen gene sapık asyalı oyunları önüme çıkıyor :) Son 3 yılda çok ama çok sağlam çöpler geldi steam'e. Eskiden greenlight falan idare ediyorduk çöpler azdı da.. Neyse.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız