Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam'in Açığını Buldu, Oyununu İzinsiz Yayınladı

 
    Valve, Steam üzerinde herhangi bir onay gerekmeksizin oyununuzu satışa çıkarmaya yarayan bir açığı kapattı.
 
Açığı keşfeden İngiliz bir güvenlik uzmanı Watch Paint Dry isimli simulasyon oyununu bu yolla Steam'de yayınlamayı başardı. Oyundaki amacımızsa adında yazdığı gibi, yeni boyanmış bir duvarın kurumasını izlemek.
 
rubiimeow rumuzlu yazılım uzmanı açığı nasıl bulduğuna dair metodu paylaşmış durumda. Arkadaşımızın esas amacı ise Valve'in bu açıkla ilgili dikkatini çekebilmek için 1 Nisan şakası planlamakmış. Hatta başlangıçta oyununu sadece "çıkış yapacak oyunlar" listesine dahil etmeyi düşünmüş ancak araştırınca oyunu yayınlayabileceğini keşfetmiş. Ancak kodlamaların, kendi tabiriyle "karartılmamış" olması, programcı dostumuzun oyunu yayınlamasına olanak sağlamış.
 
Watch Paint Dry, Steam üzerinden kaldırıldı ancak Google'ın geçmişine giderek sayfayı halen görüntüleyebilirsiniz!

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer PC
Mirror's Edge: Catalyst'ten Şehir ve Oyun Atmosferini Anlatan Yeni Tanıtım Videosu Yayınlandı Rapor: Playstation 4.5 God of War 4 ile Birlikte Çıkacak ve 2 Kat Daha Güçlü Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Ulan Musk

31.3.2016 01:07:00

0
DirectX 12 desteği var

Jack Rabbit Slims

30.3.2016 21:51:58

+7
Videosu da iyiymiş baya, "the most exciting game ever", "rated 10/10 by mate Garry", "a visual novel without boobs".

BSC Misafiri

30.3.2016 21:17:43

0
dönecek dönecek dönecek döneceeek ucu kıvrılıp bizim CEBIMIZE sokulacak diye korkuyorum ya hadi akşam akşam olumsuz düşüncelere itmeyeyim herkesi..

David Attenborough

30.3.2016 20:12:07

+2
beriorgar/ 5.9 hrs on record A game before its time. Pros: + Runs at 60 fps. + Has full customization including Fullscreen mode, audio settings, and remappings for both keyboard and controller. + Great handholding by blacking out one of the main menu choices. + Multiple story choices that create pathways that remind me of Fallout 4. + The tone of this game impacts me on an emotional level. + The dev says himself in the game he might be committed to finishing this game and not leaving it in a state like most early access games. That's more committment than any DayZ dev. + Challenges to overcome and multiple routes ranging from good, neutral, and bad endings. + Achievements. + An ending game over that leaves you begging for more. Cons: - I got it for free. I want to give the dev my money. Final Verdict: 9.8/10. This is literally the next Undertale, play it before it becomes cool to hate.

alike03

30.3.2016 20:06:41

+20
Ben o adamın yerinde olsam 1 Nisanda Half Life 3ü koyardım :D

19yusuf05

30.3.2016 20:06:19

+5
%100 olumlu oy almış. yorumlar daha süper oyunu 16.4 saat oynamış olanlar var. bu çok ilginç . baya detaylı yorumlar var. en çok bu hoşuma gitti "It's like Skyrim but you Watch paint dry"

R-10

30.3.2016 19:29:31

+4
Steam'de ciddi derecede güvenlik zaafı var.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız