Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam'de QuakeCon'a Özel İndirimler Başladı


 
 
     PC oyuncuları için indirimleriyle büyük kolaylık sağlayan Steam'de, bugün başlayan ve 15 Ağustos'a kadar sürecek olan QuakeCon'a özel indirimler başladı.
 
     Fuarın yer alacağı günler olan 12-15 Ağustos arasında gün gün özel indirimler yapılacağını açıklayan Valve, ilk gün indiriminde Bethesda'nın RPG oyunu TES IV: Oblivion'a yer vermiş. İlk gün indiriminde TES IV: Oblivion GOTY sürümü %66 indirimle $6.79'dan satışa sunulurken, TES IV: Oblivion GOTY Deluxe sürümü $8.49'dan satışa sunulmuş durumda.
 
     Ayrıca bu günler arasında Bethesda ve id Software, özel bir paket olan "QuakeCon 2010 Pack"i yine Steam üzerinden satışa çıkarmış durumda. Daha önce Steam'de satışa sunulmuş olan Doom serisinden Quake serisine, Wolfenstein serisinden The Elder Scrolls serisi oyunlarını içinde barındıran QuakeCon 2010 özel paketi, $69,99'dan satışa çıktı.
 
     Bu indirimlerden yararlanmak için, Steam'in ana sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak quakecon steam bethesda id
CoD: Black Ops'a İki Özel Paket Namco Bandai'nin Gamescom Listesi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız