Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam'de "Cüzdan" Dönemi Başladı



 
    Valve'nin PC oyuncuları için son yıllardaki en büyük hizmetlerden biri olan Steam günden güne geliştirilmeye devam ediyor. Valve, popüler Dijital Download sitesine geçtiğimiz haftasonu sessiz sedasız "Steam Wallet" adında yeni bir servis getirdi. Bu servis, PSN ve Xbox Live'deki gibi Steam'de de online bir para hesabı açabilmenizi sağlıyor.
 .
    Aşağıdaki resimden de görebileceğiniz üzere hesabınıza ekleyebileceğiniz minimum tutarın 5 dolar olduğu görülüyor. Bu tutarın 100 dolara kadar aşamalarla çıkabiliyor. Hesabınıza aktardığınız paralar ile istediğiniz oyunu veya DLC'yi (İndirilebilir İçerik) satın alabilmeniz mümkün hale geliyor.
 
    Böyle bir sistem daha önce de gelebilirmiş sanki. Artık Steam'de istediğiniz içerikleri satın almak eskisinden de kolay hale geliyor. Ayrıca çeşitli sorunlarda para iadesinin de daha kolay işlenebileceğini düşünüyorum. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam Steam Wallet cüzdan hesap online
Sonic the Hedgehog 4'ten Yeni Görüntüler Resident Evil: Damnation Duyuruldu (Film)

BSC Misafiri

14.9.2010 14:03:19

0
Taksitle almak gibi bi şey olur, ara ara para gönderip biriktiririz. Oyunumuzu da paşalar gibi alırız...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız