Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam'de Bağımsız Yapımcıların Etkisi Artmaya Devam Ediyor


    Oyun dünyası için büyük önem taşıyan bağımsız oyun geliştiricilerinin etkisi günden güne artış gösteriyor. Konsollardaki varlığını yeni nesille birlikte arttıran bağımsız geliştiricilerin oyunları PC'de de yükselişine devam ediyor.
 
    Steam'deki resmi oynanış verilerini kayıt altına alan SteamCharts'tan yeni bir rapor yayınlandı. Bu raporda bağımsız oyunların oynanış sürelerindeki artış gözlemleniyor. Her ne kadar hâla %25'e bile gelinemese de, son yıllara oranla artış karşımıza çıkıyor. Bu durumda Rust, Garry's Mod veya DayZ gibi oyunlar en çok etkiye sahip olsa gerek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC steam indie bağımsız
Titanfall İçin Live Action Dizi Serisi Geliyor Ahşap Playstation 4 Kasasına Ne Dersiniz?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.3.2014 07:35:54

+1
tamamda sırf dota2 yi csgoyu css yi bile aaa listesine soksan o grafikte %50 yapması lazım kimin profiline baksan 1200-1500-600 saat dota görüyorsun ilk sırada dota oluyor

E4EN

10.3.2014 02:51:42

+1
Bu artışın sebebi, son dönemlerde ki firmaların birbirleri ile rekabet ortamında olmasıdır(losantos için 3 ay yeter).Mesela bir oyun firması diğer oyunara göre bir üst sınıf grafik kalitesine sahip oyun çıkartırsa diğer büyük firmalarda yapacağı oyunun grafik kalitesine daha çok önem veriyor.Bir anlamda modaya uyuyor. Benim gibi artık bu çekişmeden sıkılan oyuncuların kurtarıcısı da çok şükür ki bağımsız yapımcılar oluyor.İyiki de oluyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız