Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steamboat Mario

Sektörün en başarılı karakterlerinden biri olan Mickey Mouse'u bilmeyen yoktur. Peki Mickey Mouse'un ilk ortaya çıktığı animasyon Mario için uyarlanırsa nasıl bir görüntü çıkar ortaya?
 
Dediğim gibi Mickey Mouse tüm dünyada en bilinen karakterlerden biri olmuş, hatta bir marka haline gelmiştir. İlk olarak 18 Kasım 1928'de karşımıza çıkan Mickey Mouse'un yer aldığı ilk yapım Steamboat Villie idi.
 
İlk olarak Disney'in kurucusu olan Walt Disney tarafından seslendirilen Mickey Mouse, Steamboat Willie'de şimdikine nazaran oldukça farklı bir görünümdeydi.
 
Peki oyun dünyasının en ünlü karakterlerinden biri olan Mario, Mickey Mouse'un çıkış yaptığı Steamboat Willie tarzı ile çizilirse nasıl bir görüntü ortaya çıkar? Bunun nasıl olacağını mı merak etmiş bilinmez ama Dan Helle adlı çizer Mario dünyasını Steamboat Willie'ye uyarlamış.
 
Mario'yu Mickey Mouse benzeten çizer, Bowser'i ise Mickey'in azılı düşmanı olan Pete'e benzetmiş ve ortaya aşağıdaki gibi bir çizim çıkmış.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak
Wii ve DS'in Avrupa'daki Toplam Satış Rakamları Ailelerin %39'u +18 Oyunlara İzin Veriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
New Super Mario Bros. Wii
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız