Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam, Yerel Çok Oyunculu Oyunları Uzaktan Oynayabilmenizi Sağlayacak

 
Yakında yerel çok oyunculu Steam oyunlarını, yüz yüze görüşmenize gerek olmadan oynayabileceksiniz. Steam, oyuncuların aynı odada bulunmadan yerel çok oyunculu ve co-op oyunları oynayabilmelerini sağlamak için Remote Play Together'ı piyasaya süreceğini açıkladı.

Bunu internet üzerinden arkadaşınıza sanal bir kontrolcü veriyormuşsunuz gibi düşünebilirsiniz. Remote Play Together, Steam’de mevcut olan Remote Play teknolojisini kullanıyor. Bu sistem, normalde çevrimiçi özelliklere sahip olmayan çok oyunculu ve co-op oyunlar için tasarlanmıştı.

Remote Play Together ile oyuncular, yerel çok oyunculu veya co-op oyunları indirip, Steam Overlay kullanarak arkadaşlarını oyuna davet edebilecekler. Oyuncular oyunu bölünmüş ekranlardan takip edebilecekler. Bu sistemin en iyi kısmı ise arkadaşlarınızdan sadece birinin oyuna sahip olması yeterli.
 
Bu özellik 21 Ekim ile başlayan haftada Steam Betaya gelecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Steam Remote Play Çok Oyunculu Yerel Co-Op Beta
Google, Stadia’nın İki Yıl İçinde PC’den Daha Az Gecikme Yaşayacağını Düşünüyor Activision, Call of Duty'nin Neden 175 GB Boş Alan İstediğini Açıkladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

1ht1baron

11.10.2019 02:56:53

0
Bu sistem Türkiye'de tutmaz. Çünkü karşı tarafa stream ediyor. Aynı Parsec gibi. Bu yüzden upload hızı önemli. En az 10 mbps upload hızı lazım.

Jack Rabbit Slims

11.10.2019 00:46:15

+1
Steam Hamachi.

Charles Bartowski

11.10.2019 00:01:00

0
Overcooked gibi sırf yerel eşli(locak coop) diye almadığım oyunlar vardı geç olsa da güzel bir haber. Gerçi 2019 yılında eşli oyun yapıp da bunu sadece yerel eşli yapanları ıslak odunla dövmek lazım. Edit: Parsec diye uygulama var ancak çok kararlı değil bir arkadaşımla sorunsuz oynarken öbürüyle baya uğraşıp da yapamadık. Ücretsiz olduğundan ve yaygın olmadığından destek sistemi çok iyi değildi.

TheNewAtilla

10.10.2019 23:50:51

0
İyiymiş. Denemek lazım düzgün çalışacağını pek sanmıyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız