Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam Yaz indirimleri Yarın Başlıyor

 
 
Dönem dönem oyunculara çeşitli indirimler ve kampanyalar sağlayan oyun platformu Steam'in yaz indirimleri yarın itibarıyla başlıyor. Steam yaz indirimleri 23 Haziran TSİ 21:00'de başlayacak ve 7 Temmuz'da sona erecek.
 
Her zaman olduğu gibi 23 Haziran 7 Temmuz arasında binlerce oyun indirimli bir şekilde oyunculara sunulacak. Buna en büyük AAA (büyük bütçeli yapım) oyunlar ile en küçük bağımsız oyunlar da dahil.
 
Kampanya dönemi boyunca ilginizi çekebilecek oyunları düşük bir fiyatla satın alabileceksiniz. Daha farklı oyunlar aramak ve bulmak için bir keşif kuyruğu başlatabilecek ve aramalarınızı türler, alt türler, özel kategoriler ve etiketler üzerinden de yapabileceksiniz.  
 
Öte yandan geçmiş yıllarda olduğu gibi Steam profilinizi kişiselleştirmek için Yaz İndirimi kartları - rozetleri kazanabilecek ve toplayabileceksiniz.  
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Steam Valve Oyun Half Life Mağaza Store Portal Steam Haberleri
PlayStation, Gamescom 2022'ye Katılmayacak Team Fortress 2 için Yeni Güncelleme Yayınlandı

FU-Frank Underwood

22.6.2022 13:14:18

0
Türkiyede kalıcı yaz saati uygulaması olduğu için saat 20:00 de başlayacak. Tüm dünya saatlerini ekim ayında geriye aldığında bizde yaz saati uygulaması devam edecek haliyle indirim saatleri ekim ayında 21:00 olacak. Gerçi ilk bir saat steam çökeceği için pek de bir önemi yok siz alarmlarınızı 21:00 e göre ayarlayın bence
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız