Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam Tags İle Yeni Oyunlar Keşfedin


     Valve dijital dağıtım platformu Steam için yeni bir özelliği hayata geçiriyor. Steam Tags ismiyle betası başlayan bu özellik sayesinde, oyunları belirli etiketler ile tanımlamak ve bu tanıma uyan diğer oyunları bulmak mümkün olacak.
 
     Kullanıcıların bu özelliği kullanarak hem oyunun türünü hem de oyun ile ilgili akla gelen küçük detayları girmesi sağlanıyor. Daha sonra bu etiketleri kullanarak oyun arayabileceğiz. Sık tercih edilen etiketlere göre, Steam tarafından yeni oyunlar önerilebilecek.
 
      Tabi ki bu özelliği eğlence amaçlı kullananlar sayesinde alakasız etiketler de görmek mümkün oluyor. Fakat şu anda betada olan bu özellik sayesinde daha önce bilmediğimiz oyunları keşfetme şansımız olacağı kesin.
 
     Steam Tags özelliğinin ne zaman resmi olarak başlayacağı belli değil. Steam beta süresince kullanıcıların fikirlerini öğrenmek istiyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
steam tags valve pc mac
Microsoft'tan Mario Kart'a Övgü Susam Sokağı Karakterleriyle Street Fighter
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

15.2.2014 00:52:52

0
kotu amaclı kullanım herseyı berbat etmıs

2K

14.2.2014 02:34:22

0
Steam çok iyi düşünmüş fakat oyuncular bu sistemin içine etti şimdiden "Better than COD", "WorsethanSonic06"gibi taglar ve dalga geçmek amaçlı alakası olmayan oyunlara "simulation" tagları kullanmaya başladılar.

Nicolae

13.2.2014 17:37:26

0
Steam git gide gelişiyor. Bence yararlı bir içerik. Oyunun incelemelerini internet üzerinden aramamıza gerek kalmadı gibi.

popkolik25

13.2.2014 17:25:14

0
Oyunların kullanıcılardan aldığı oy miktarının gösterildiği kısım bir süredir kalkmıştı.Demek ki bu sebep tenmiş.Çok daha kapsamlı olarak geri dönüyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız