Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam Next Fest Etkinliği Başladı: Yüzlerce Demo Sunuluyor

 
 
Oyun platformu Steam, oyuncular için dönem dönem çeşitli etkinlikler yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda yeni Next Fest etkinliğini oyunculara sunuyor.
 
Next Fest etkinliği 13 Haziran itibarıyla başladı ve 20 Haziran'a kadar sürecek. Bu etkinlik ile beraber Steam kullanıcıları yüzlerce oyun demosunu yükleyebilecek ve oynayabilecek. Etkinliğe Steam platformundan veya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
 
 
Steam Next Fest etkinliğinde yapılabilecekler:
 
Demoları Oynayın: Herhangi bir oyunun üzerine geldiğiniz anda oynanabilir demoyu yüklemek için bir buton göreceksiniz. Birini deneyin! Ya da onlarcasını deneyin.

Canlı Yayınları İzleyin: Festival sayfasının en üstünde, canlı yayın programını bulacaksınız. Çoğu durumda oyunu oynayanlar ve sorularınızı cevaplayanlar geliştirici ekipleri olur. Sohbet penceresini açarak konuşmaya katılmak için canlı yayının hemen altındaki sohbet simgesine tıklayın.

Favorilerinizi İstek Listesine Ekleyin: Çıktığı zaman haberdar olmak istediğiniz bir oyun mu buldunuz? Herhangi bir oyunun üzerine gelin ve istek listenize eklemek için sağ üst köşedeki yıldız simgesine tıklayın. O oyun çıktığında, size şık bir e-posta bildirimi gönderilir. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam Steam Valve Oyun Half Life Mağaza Store Portal Steam Haberleri
Assassin’s Creed Celebration Canlı Yayın Etkinliği 14 Haziran'da Yapılacak Xbox + Bethesda sunumunda gösterilen oyunlar: Starfield, Diablo IV ve daha fazlası

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız