Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru Kırmaya Devam Ediyor: 31 Milyon

 
 
PC oyuncularının uğrak noktası Steam, eş zamanlı oyuncu rekoru kırmaya devam ediyor. 31 milyondan fazla oyuncunun aynı anda sistemde yer aldığı bir rekor geçtiğimiz günlerde kırıldı. Bu rekor, 30 milyon eş zamanlı oyuncu rekorunu kırmasından yalnızca bir ay sonra geldi.
 
Steam'in yeni rekoru 31 milyon eş zamanlı oyuncu sayısı
 
 
Steam tarafından kırılan bu rekor platformun gerçekte ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor. Birçok yayıncının ve geliştiricinin yer aldığı oyun platformunda Microsoft ve EA ilk sıralarda yer alırken bu firmaları Activision ve Ubisoft izliyor. 
 
Steam'de yeni eş zamanlı oyuncu rekoru kırıldığında en çok oynanan oyunlara da bir göz atacak olursak;
 
Counter-Strike: Global Offensive ilk sırada yer alıyor. CS:GO'yu ise Dota 2 izliyor. Bunun yanı sıra PUBG Battlegrounds üçüncü sırada, Call of Duty Modern Warfare 2 dördüncü, Warzone 2.0 beşinci, Apex Legends altıncı, Lost Ark ise yedinci sırada yer alıyor. Listede öte yandan Grand Theft Auto 5, Wallpaper Engine, NARAKA: BLADEPOINT, Team Fortress 2 ve daha fazlası yer alıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Steam Valve Oyun Half Life Mağaza Store Portal Steam Haberleri
The Witcher 3 - Yeni Nesil Güncelleme Karşılaştırması XPG'nin Yeni Oyuncu Kulaklığı ve Oyuncu Faresi Türkiye'de Satışa Sunuldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız