Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam Eş Zamanlı Kullanıcı Sayısı 26.4 Milyon ile Rekor Kırdı

Valve, Steam'in eş zamanlı kullanıcı sayısında bir kez daha rekor kırdı.
 
Bugün 26.401.443 kullanıcı aynı anda Steam'de çevrimiçiydi.
 
Şimdiye kadarki en yüksek sayı. Bundan önce en son 2 Ocak'ta 25.4 milyondu. Platformun eş zamanlı kullanıcı sayısı rekoru geçtiğimiz yıl da altı kez güncellendi ve artmaya devam edecek gibi görünüyor.
 
En çok oynanan oyunlar listesi genel olarak aynı. Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Rust, PUBG, Source SDK Base 2013 Multiplayer, Apex Legends, Team Fortress 2, Grand Theft Auto V ve Tom Clancy's Rainbow Six Siege. İlk 10'da yeni isim Valheim. Co-op hayatta kalma oyununun eş zamanlı kullanıcı sayısı bugün 110 binin üstünü gördü. 
 
Valve, 2020'de Steam'in 120.4 milyon aylık aktif kullanıcıya ve 62.6 milyon günlük aktif kullanıcıya sahip olduğunu duyurmuştu.
 
Oyuncu sayısında artışın temel sebeplerinden biri devam eden pandemi. Valve'ın belirttiğine göre "Steam, 2020'de COVID-19 kısıtlamaları başlamadan önce oldukça büyük bir büyüme kaydetti fakat kısıtlamalarla birlikte evde kalıp oyun oynayanların sayısı arttıkça oyun oynama süreleri oldukça yükseldi ve oyun satın alan ve oynamaya başlayan müşteri sayısında kayda değer bir artış gözlendi."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Steam Valve Oyun Half Life Mağaza Store Portal Steam Haberleri
XCOM 2 Steam'de %92 İndirimde Söylenti: Embracer Group'tan Önce Microsoft, Gearbox'ı Satın Almayı Düşünmüş

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız