Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam, 10 Milyon Oyun içi Eş Zamanlı Oyuncu Rekorunu Kırdı

 
 
PC oyuncularının vazgeçilmez oyun platformu Steam, yeni bir rekor ile karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz süreçte 31 milyon çevrimiçi oyuncu rekorunu kıran Steam şimdi ise 10 milyon oyun içi eş zamanlı oyuncu rekorunu kırdı. 10 milyon oyun içi eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşan Steam'in çevrimiçi toplam kullanıcı sayısı da 32 milyondu.
 
Steam rekor kırmaya devam ediyor 
 
 
 
SteamDB aracılığıyla ortaya çıkan bu veriler Steam'in yeni bir rekor kırdığını gösteriyor. 7 Ocak Cumartesi günü oyun içi eş zamanlı oyuncu sayısının 10.082.055 milyona ulaşan Steam aynı zamanda 32.186.301 milyon çevrimiçi kullanıcı sayısına sahipti.
 
10 milyon oyun içi oyuncunun hangi oyunları oynadıklarına bakacak olursak: 1,08 milyon eş zamanlı oyuncu ile Counter-Strike: Global Offensive ilk sırada yer aldı. Counter-Strike'ın hemen ardından DOTA 2 (766.096), Goose Goose Duck (605.694), PUBG: Battlegrounds (439.944) ve Apex Legends (367.585) yer aldı. 
 
Bu rekor sayıya, yılın bitmesinin ve Steam'in büyük indirim kampanyasının sona ermesinin ardından ulaşıldı.  
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN Steam Valve Oyun Half Life Mağaza Store Portal Steam Haberleri
Disgaea 7 için Fuji Karakter Tanıtım Fragmanı Yayınlandı Left 4 Dead'in ilk Prototipi Sızdırıldı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız