Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

State of Play Sunumundaki Tüm Duyurular

 
Yayıncı Panic ve geliştirici House House, Untitled Goose Game'in 17 Aralık'ta PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu.
 
 
 
2) Spellbreak 2020'nin Başlarında PS4'e Geliyor

Geliştirici Proletariat, fantezi battle royale oyunu Spellbreak'ın 2020'nin başlarında PlayStation 4 için çıkacağını duyurdu. Kapalı betanın ilkbaharda yapılması planlanıyor.
 
 
 
 

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Media Molecule, Dreams'in tam sürümünün 14 Şubat 2020'de $39.99 fiyattan PlayStation 4 için çıkış yapacağını duyurdu.
 
 
 

Yayıncı Pillow Castle Games, birinci şahıs bulmaca oyunu Superliminal'ın 2020'de PlayStation 4 için çıkış yapacağını duyurdu.
 
 
 
 
Another World ve From Dust yaratıcısı Eric Chahi'nin önderliğinde Pixel Reef tarafından geliştirilen Paper Beast, 2019'dan 2020'nın ilk çeyreğine ertelendi. Oyun ilk olarak PlayStation VR için çıkacak. Daha sonra PlayStation 4 için PlayStation VR gerekmiyen bir versiyon da çıkacak.
 
 
 
 
Tanıdık bir krallık, yeni boss savaşları (bazı savaşlarda oyuncular karakter değiştirebilecek), ana karakter Sora'nın ustalaşabileceği yeni bir form ve oyuncuların Organization XIII üyeleri hakkında daha fazla bilgi edinebileceği yeni bir hikaye içerecek.
 
 
 

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici IllFonic, asimetrik çok oyunculu nişancı oyun Predator: Hunting Grounds'ın 24 Nisan 2020'de PlayStation 4 ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
 
 

Yayıncı Square Enix ve geliştiri Platinum Games, E3 2018'de resmi olarak duyurulan aksiyon oyunu Babylon’s Fall için ilk oynanış fragmanını yayınladı.
 
 

Capcom, Resident Evil 3'ün remake'ini resmi olarak duyurdu. 3 Nisan 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkacak.
 
 
 

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Sucker Punch Productions, Ghost of Tsushima için kısa bir teaser fragman yayınladı. Fragmanın tamamı 13 Aralık Cuma Türkiye saati ile 04:30'da başlayacak The Game Awards 2019 etkinliğinde paylaşılacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
cs_summit 5 Turnuvasının Programı Yayınlandı! AVICII Invector Çıktı, Yeni Bir Video Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız