Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stardew Valley PS4 ve Xbox One Kutulu Sürümü Duyuruldu

 
   Hayat simülasyonu oyunu Stardew Valley'in PlayStation 4 ve Xbox One kutulu sürümleri duyuruldu.
 
   “Collector’s Edition” adıyla sunulacak kutulu sürümün dağıtımını ise 505 Games üstlenecek. İçerisinde oyunun bir adet kopyası, dijital soundtrack kodu, Pelikan Kenti Haritası'nın bir posteri ve Kari Fry'nin Stardew Vadisi Rehber Kitabı'nın minyatür bir versiyonu bulunacak. 
 
   Çıkış tarihi ise Kuzey Amerika için 11 Nisan, Avrupa için 13 Nisan olarak belirtildi. Fiyatı da $29.99 olacak.
 

"Sana büyükbabanın Stardew Valley'deki eski çiftlik arsası miras kaldı. Eski aletler ve birkaç bozuk para olan, yeni bir hayata başlamak için yola çıktın. Bu arazide kıt kanaat geçinmeyi ve evini büyütüp geliştirebilir misin? Bu kolay olmayacak. Joja Corporation şehre geldiğinden beri eski yolların hepsi kayboldu. Şehir merkezinin en hareketli noktası şu anda karışık durumda. Fakat vadi fırsatlarla dolu görünüyor. Biraz özveri ile, sadece Stardew Vadisi'ni bile büyütüp geliştirebilirsin!" 

 
   Stardew Valley şu anda PS4, Xbox One, PC, Mac ve Linux üzerinde dijital olarak ulaşılabilir durumda. Oyun Nintendo Switch için de çıkış yapacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Stardew Valley PS4 ve Xbox One Kutulu Sürümü
Rainbow Six: Siege'in Kayıtlı Oyuncu Sayısı 13 Milyona Ulaştı Tekken 7 PS4 Dosya Boyutu Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.2.2017 00:16:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Koleksiyoncular için sınırlı sayıda çıkar bunlar, fiyat aslında kutulu olması ve sınırlı sayıda üretilmiş olması nedeni ile gayet uygun. Bu işi seven insanlar var, paraya maraya pek bakmazlar... Metal Jesus Rock falan izleyin Youtube'ta adam nasıl koleksiyon yapıyor, bu tarz dijital esaslı oyunların kutuluları çıkınca nasıl alıyor bir izleyin, sonra konuşun. Dünya, sizin dünyayı gördüğünüz pencerenin açısından ibaret değil...
Kutulu oyun satın almak koleksiyonculuk değildir. Ben oyun satın almaya başladığımda Steam yoktu, ben oyun satın almaya başladığımda internet yoktu, ben oyun satın almaya başladığımda Playstation diye bir konsol bile yoktu. Haliyle şuanda evimde yüzlerce kutulu oyun var uzun seneler boyu satın almış olduğum. Size göre ben bir koleksiyoncumuyum? Kutulu oyun içine oyunun haritasınıda koyunca onun adı koleksiyon sürümü falan olmaz siz bunu yemiş olabilirsiniz ama biz yemiyoruz. Alt tarafı oyunu dijital oalrak değilde fiziksel oalrak satın almış oluyorsunuz ve kutu içeriğinide okuduysanız içerisinde birşey olmadığını görmüşsünüzdür. Biz bu oyun Pc de 15 tl diyoruz bir arkadaşta psn de 45 tl demiş değil mi peki psn ne? Psn de dijital Steam da dijital değil mi? Birisi 15 tl birisi 45 tl biz bundan bahsediyoruz siz nutuk atıyorsunuz. Tamam konsol kullanıyorsun tamam en büyük konsol senin konsolun olsunda kardeşimde şunu anla konsolda oyun 45 tl Pc de 15 tl anadın?

İdrak İstimlak

7.2.2017 21:14:06

0
Koleksiyoncular için sınırlı sayıda çıkar bunlar, fiyat aslında kutulu olması ve sınırlı sayıda üretilmiş olması nedeni ile gayet uygun. Bu işi seven insanlar var, paraya maraya pek bakmazlar... Metal Jesus Rock falan izleyin Youtube'ta adam nasıl koleksiyon yapıyor, bu tarz dijital esaslı oyunların kutuluları çıkınca nasıl alıyor bir izleyin, sonra konuşun. Dünya, sizin dünyayı gördüğünüz pencerenin açısından ibaret değil...

BSC Misafiri

7.2.2017 21:05:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: dark dragon Oyun psn'de 45 lira, bir indirime girer 20 liraya falan düşer. Kutulu olduğu için bu pahalı, bir sürü masraf ekleniyor buna. Zaten koleksiyon yapan adam hesabını yapmaz alır.
45 lira fena değil, Pc nin 3 katı falan fiyat e normal yani? Konsolunu satın aldığı firmaya sadakati sebebiyle bir oyuna 3 kat fazla fiyat ödemek sorun olmaz herhalde değil mi sadık kardeşim?

dark dragon

6.2.2017 16:29:37

0
Oyun psn'de 45 lira, bir indirime girer 20 liraya falan düşer. Kutulu olduğu için bu pahalı, bir sürü masraf ekleniyor buna. Zaten koleksiyon yapan adam hesabını yapmaz alır.

BSC Misafiri

6.2.2017 14:12:16

0
Konsollara sağlam geçiriyorlar :D

BSC Misafiri

6.2.2017 13:05:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: [__Zahid__] hey maşallah steamden 16ya aldık bunlar 110tl ye satıyor. Steam de olmasa oyun oynamak lüks olacak. Neredeyse rusyayı geçeceğiz uygun fiyatta: https://steamdb.info/app/413150/
Maalesef konsol tarafı çok pahalı. Bende 20 tl almıştım çok önceden Steam den. yalnız konsol sahibi arkadaşlar grafiklere bakıp sakın aldanmasınlar oyun çok güzel çok eğlenceli bir oyun. Ha o para verilir mi? konsolda ne oyunlara 250 tl veriyosunuz bunada bu para verilir o zaman.

i_lenker

6.2.2017 10:52:33

0
pc'de başarı yakalayan böyle bağımsız yapımcıların konsol için kutulu dağıtım yoluna gitmeleri pc için sorun. umarım fiyatlar etkilenmez, oyun istek listemde yoksa çöp kutusuna girecek.

Catimen

6.2.2017 09:32:44

0
Arkadaşlar bu tarz indie oyunlar genelde 505 Games dağıtımcılığında Limited Run adı altında çok sınırlı sayıda genelde koleksiyoncular için çıkartılıyor.

CaBr2

6.2.2017 08:05:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__] hey maşallah steamden 16ya aldık bunlar 110tl ye satıyor. Steam de olmasa oyun oynamak lüks olacak. Neredeyse rusyayı geçeceğiz uygun fiyatta: https://steamdb.info/app/413150/
O çok zor ya, adamlar yeni çıkan oyunları 30 dolardan lopür löpür gömüyolar.

[__Zahid__]

6.2.2017 03:07:55

0
hey maşallah steamden 16ya aldık bunlar 110tl ye satıyor. Steam de olmasa oyun oynamak lüks olacak. Neredeyse rusyayı geçeceğiz uygun fiyatta: https://steamdb.info/app/413150/
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız