Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Starbound'un Yapımcısı, Yeni Açık Dünya Oyunu "Wayward Tide'ı" Tanıttı


     Bu yılın Şubat ayında Starbound'un geliştiricisi Chucklefish, açık dünya oynanışına sahip üstten görünen multiplayer bir korsancılık oyunundan bahsetmişti. Firma nihayet bu projeyi detaylandırdı. 
 
     Wayward Tide adını alan bu oyunda dört kişiye kadar co-op destek sunacak. Oyunda arkadaşlarımızla birlikte rastgele oluşturulan beş adayı keşfedecek, karşımıza çıkan bulmacaları çözecek ve düşmanlarla baş etmeye çalışacağız. Yapım genel olarak birlikte hareket etmeye yönelik olsa da rekabet gerektirecek bazı anlarda bulunacak. Örneğin dört kişinin aynı anda bir plakaya basmasını gerektiren bir bulmacada bir oyuncu plakadan erken çekilirse kalan oyunculardan birinin kavasına dev bir taş düşecek.
 
      Wayward Tide, Chucklefish ekibinden dört kişi tarafından geliştiriliyor. Bildiğiniz gibi ekibin geri kalanı Starbound üzerinde çalışıyor. Yapımcı ekip oyunu bu yıl çıkarmak için uğraştıklarını fakat bu sürenin önümüzdeki yıla da sarkabileceğini belirtiyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net wayward tide chucklefish co-op multiplayer açıkdünya sandbox oper world
Alien: Isolation'ın Sistem Gereksinimleri Belli Oldu Disney Infinity 2.0 - Nick Fury için Tanıtım Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wayward Tide
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız