Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars da San Diego Comic-Con 2020'ye Katılmayacak

 
Koronavirüs salgını sebebiyle bu yıl düzenlenecek olan neredeyse tüm etkinlikler ya iptal edildi ya ertelendi ya da dijital olarak düzenlenmesine karar verildi. Bunların arasında en önemlilerden biri San Diego Comic-Con 2020'ydi.
 
Başlangıçta iptal edilen etkinliğin sonradan dijital olarak düzenleneceği açıklandı. Ancak geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklamalara göre Marvel ve DC bu etkinliğe katılmayacak. Bu iki markadan sonra Star Wars'un da etkinlikte herhangi bir panel düzenlemeyeceği açıklandı.
 
Yine bu yıl düzenlenecek olan diğer Star Wars etkinliklerinden sonra buna katılmayacaklarının da kesinleşmesi ile birlikte bu yıl için Star Wars'u unutsak sanırım iyi olur. Direkt olarak bir panel düzenleyip videolar ve bilgiler vermek yerine sanırım geçen gün de olduğu gibi ara ara yeni bilgiler verilecek. 
 
San Diego Comic-Con 2020, 23 Temmuz - 26 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri star wars disney comic con katılmayacak
Harmonix, Supermassive Games ve Uppercut Games Google Stadia için Özel Oyunlar Geliştiriyor Sekiro: Shadows Die Twice, Hitman, Dead by Daylight ve Daha Fazlası Google Stadia'ya Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız