Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars: The Rise Of Skywalker'dan TV Reklamı ve Yeni Görsel

 
Dünyanın en büyük eğlence markalarından biri olan Star Wars'un film serisinin son üçlemesi önümüzdeki film ile bitiyor. Oldukça fazla eleştiriye maruz kalan üçleme Rise of Skywalker filmi ile final yapacak. Filmden 2 yeni fotoğraf ve bir yeni TV reklamı paylaşıldı.
 
Disney'in, Lucas Arts'ı satın almasından sonra işlerin biraz bozacağını tahmin etsek de bu eleştirilere maruz kalacak kalacak hale gelmesini beklemiyorduk açıkçası. Ancak son günlerde görmüş olduk ki Disney, Star Wars markasını alınca gerçekten güzel içerikler de çıkartabiliyormuş. The Mandalorian dizisi gibi.
 
Umuyoruz ki son çıkan bu film ile seriyi toparlarlar ve gelecekte daha güzel Star Wars yapımları görmek için umudumuz artar. Bahsi geçen görselleri ve reklamı aşağıda bulabilirsiniz. Star Wars: The Rise Of Skywalker, 20 Aralık 2019'da vizyona girecek.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
star wars disney+ obi wan anakin disney skywalker Rise of Skywalker film trailer son fragman last
Hayır Demeyi Öğrenme Oyunu "Say No! More" Duyuruldu PlayStation 5 Zamandan Çok Fazla Tasarruf Etmenizi Sağlayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Manhunt Three

21.11.2019 00:14:27

0
quote:

Orjinalden alıntı: Zarbo257 Rey' e bir türlü ısınamadım ve nedense bu 3' leme bana ana seriden bağımsızmış gibi geliyor bir türlü ana hikayenin devamı olarak kabul edemedim bu seriyi. Bir an önce bitsin ve devam ettirmesinler. Bağımsız karakterlerle dizilere devam etsinler. Güzelim seriyi ne hale getirdiler. Nerede o eski filmlerdeki ciddiyet ve felsefe.
Eski filmlerden daha ciddi ve de güç kavramının daha iyi yanları var.

Zarbo257

20.11.2019 15:47:37

+1
Rey' e bir türlü ısınamadım ve nedense bu 3' leme bana ana seriden bağımsızmış gibi geliyor bir türlü ana hikayenin devamı olarak kabul edemedim bu seriyi. Bir an önce bitsin ve devam ettirmesinler. Bağımsız karakterlerle dizilere devam etsinler. Güzelim seriyi ne hale getirdiler. Nerede o eski filmlerdeki ciddiyet ve felsefe.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız