Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars: Squadrons Neden 60 Dolar Değil de 40 Dolar

 
Motive Studios'un geliştirdiği birinci şahıs uçuş savaş oyunu Star Wars: Squadrons 60 dolar yerine 40 dolardan satışa sunulacak. Diğer Star Wars oyunları ve her yıl çıkış yapan ve üzerine az sayıda yeni özellik ekleyen FIFA ve Madden oyunları 60 dolardan satışa sunulurken Star Wars: Squadrons neden 60 dolar değil de 40 dolar?

Electronic Arts mali işler müdürü Blake Jorgensen, şirketin finansal sonuçlarını açıkladığı raporda, bu konuya değindi.

Belirtilene göre Star Wars: Squadrons belirli bir noktaya odaklanan spesifik bir deneyim ve Electronic Arts'ın diğer oyunlarındaki genişliğe ve kapsama sahip değil.
 
"Her oyun farklı ölçeklere sahiptir ve bizim oyunlarımızın çoğu devasa ölçekte. Bu oyunu ise X-Wing ile TIE Fighter sürmek ve it dalaşlarına girmek isteyen kullanıcılar için tasarladık. Diğer bazı oyunlarımızdaki genişliğe ve kapsama sahip değil fakat yine de inanılmaz bir oyun. Bu yüzden de oyunun fiyatını daha düşük bir seviyede tutmaya karar verdik ve aynı zamanda oyunun olabildiğince çok Star Wars hayranına ulaşmasını istiyoruz."
 
"Geçtiğimiz yıllarda da birçok oyunda farklı fiyatlandırma yapmış olduğumuzu görebilirsiniz. Plants vs Zombies gibi oyunlarda farklı fiyatlandırmaya gittik çünkü daha genç bir kitleye hitap ettiğini biliyorduk ve FIFA ile Madden'da görebileceğiniz tüm oyun modlarının derinliğine sahip değildi." 
 
Oyunun Türkiye'deki tüm platformlardaki fiyatı ise direkt olarak 40 doların karşılığı. 280 TL. 
 
Buna ek olarak, oyunun PlayStation 5 ile Xbox Series X'te geriye uyumluluk ile oynanabileceği doğrulandı. Fakat yeni nesil için özel geliştirilmiş bir sürüm planlanmıyor.

Star Wars: Squadrons PlayStation 4, Xbox One ve PC (Origin, Steam & Epic Games Store) için 2 Ekim'de çıkacak. Tüm platformlarda cross-play desteği sunacak ve PlayStation 4 ile PC'de sanal gerçeklik ile de oynanabilecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Star Wars: Squadrons Electronic Arts Motive Studios PlayStation 4 Xbox One PC
Epic Games Store Mod Desteğini Mechwarrior 5: Mercenaries ile Test Etmeye Başladı Humble Bundle ‘Double Fine 20. Yıl Dönümü’ Paketi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rambocuk

31.7.2020 17:13:16

0
F2p oyunu para ile satmak :)

BSC Misafiri

31.7.2020 10:47:51

0
Oyun hoşuma gitti ama bu fiyat hoş değil bölgesel fiyatlandırma şart sen bize değer vermiyorsan ben de almam belki 100tl altına inince görürüm

Funder

31.7.2020 10:43:53

+1
1 yıl sonra : EA neden Motive Studios'u kapattı ?

Shovel Knight

31.7.2020 07:52:42

0
çok fazla kişiye ulaşmasını istiyorsan adam ol bölgesel fiyatlandırma kullan
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: Squadrons
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız