Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Outlaws İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

 
 
Ubisoft tarafından biz oyun severlere sunulacak olan ve geçtiğimiz gün yaptığımız haberle beraber şirket içerisinde en çok reklam bütçesine sahip Star Wars Outlaws için yeni detaylar ortaya çıktı. Yeni detaylar arasında uzay istasyonları, keşifler ve çok daha fazlası yer alıyor.
 
Star Wars Outlaws isteneni verebilecek mi?
 
 
 
Yaratıcı yönetmen Julian Gerighty oyun hakkında çeşitli detaylar verdi ve şunları aktardı: “Star Wars Outlaws içerisinde yapılacak oldukça fazla iş ve açığa çıkaracağınız sır bulunuyor. Keşif unsurlarının bir hayli ön planda olduğu oyunda fırsatları gözden kaçırmamanız gerekiyor. Arka planda canlı dünya olaylarının da olduğunu aktarmak lazım.”
 
Rastgele olayların meydana geleceği ve bir kaçakçı gemisini veya tehlike sinyaller yayan bir enkazı kontrol edebileceğiniz yapım içerisinde gezegenin her tarafında keşfedilecek farklı unsurlar bulunduğunu aktarabiliyoruz. Oyuncular, gezegenin içerisinde farklı uzay istasyonlarını keşfedebiliyor ve şehirdekilere benzer fırsatları burada arayabiliyor.
 
Uzay istasyonları boyunca oyuncular kantinlere girebilecek, barlarda insanlarla karşılaşacak ve yepyeni görevler elde edebilecek. Bu ve daha fazla özellikle beraber oyun beklentiyi karşılayacak mı? Hep birlikte göreceğiz.
 
Beklenen oyunlar arasında bulunan Star Wars Outlaws, 30 Ağustos tarihinde Xbox Series X/S, PS5 ve PC için piyasaya sürülecek. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
STALKER 2: Heart of Chernobyl Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi Armored Core 6'nın Bugüne Kadar Ne Kadar Sattığı Ortaya Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız