Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Jedi: Fallen Order'ın Düşman Tipleri

 
 
Electronic Arts'ın yeni oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order'ın çıkışına çok az kaldı. Star Wars severler olarak uzun zaman sonra bir oyun için heyecanlıyız. Açık dünya olacak bu oyunda yeni ve eski düşman tipleri göreceğiz. Bu yeni düşman tipleri ile ilgili internette bir video dolaşıyor.
 
Yayınlanan bu videoda oyundaki 29 farklı düşman tipini ve oyunda onları nerede bulabileceğimizi görüyoruz. Umuyoruz ki oyunda daha da fazla düşman çeşidi vardır ve her biri için ayrı bir mekanik oluşturmuşlardır. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Star Wars Jedi: Fallen Order tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Electronic Arts Respawn Entertainment
Five Nights at Freddy's Serisinin İlk Üç Oyunu 29 Kasım'da Switch'e Geliyor Kojima: İnsanların İkiye Bölüneceğini Biliyordum
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

12.11.2019 00:02:50

+1
Aynı şekilde benim de hiç alakam yok ama beni de heyecalandırdı.Dünya renkli, mekanlar renkli ve hoş geldi gözüme.Düşman tipi de bol bol.Kendi içinde güzel hikayesi de varsa anlamasak da lore yüzünden yine de oynanır gibi duruyor.

BSC Misafiri

11.11.2019 20:57:00

0
Bunları hepsini zaten göstermişlerdi.

cdk3y

11.11.2019 15:46:05

+1
Star wars evreniyle hiç alakam yoktur ama bu oyun beni heyecanlandırıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars Jedi: Fallen Order
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız