Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Jedi: Fallen Order Hikaye Fragmanı

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Respawn Entertainment, hikaye odaklı tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order için ‘Cal's Mission / Cal'in Görevi’ başlıklı bir hikaye fragmanı yayınladı.
 
Oyunda, Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith içindeki olayların ardından Order 66'nın saldırısından son anda kurtulan Cal Kestis adındaki bir Jedi Padawan'ın rolünü üstleniyorsunuz. Jedi Order'ı yeniden kurma görevinde eğitiminizi tamamlamak için paramparça olmuş geçmişinizin parçalarını bir araya getirmeli, yeni ve güçlü Force yetenekleri öğrenmeli, ikonik ışın kılıcı sanatında ustalaşmalı ve tüm bunları yaparken İmparatorluğun ve ölümcül Inquisitor askerlerinin bir adım ilerisinde olmalısınız.
 
Star Wars Jedi: Fallen Order 15 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Star Wars Jedi: Fallen Order tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Electronic Arts Respawn Entertainment
Kevin Feige, Star Wars Filmi Yapacak Rage 2: "Rise of the Ghosts" Çıkış Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.9.2019 22:58:49

0
Bu oyun olmuş agaaaa ki star wars sevmem bile.

Ornitorenk_Perry

27.9.2019 15:12:18

+5
İlk maddeyi yine kabullenebilirim sinir etse bile ama özellikle ikinci maddede dediğin şey beni bu oyuna karşı en çok soğutan unsur. Bıktım oyunların souls özentisi sistemler deneyip durmasından. İsteyen gidip souls oynasın. Hayır yani, open world gibi büyük çoğunluğun sıkıntı yaşamadan adapte olup sevebileceği bir olay da değil ki souls mantığı; kısıtlı bir kitlesi var.

volcy123

27.9.2019 10:39:20

0
SW fanı olarak heyecanla bekliyorum.Umarim yapay zeka ve zorlugu artirmislardir cunku bir onceki gameplay de cok kolay duruyordu oyun.

Wayward Son

27.9.2019 09:31:39

+5
Senaryoya bir şey diyemem daha görmedik ancak SW konseptine uymayan iki şey var. 1- Kol-bacak-kafa kopmuyor yani dismemberment olayı yok. PG rating endişesi olsa gerek ama bari opsiyonel olaydı. Florasanla adam dövüyoruz etkisi yaratıyor. 2- Dövüş sistemini souls-like yapacaklar diye lüzumsuz ağırlaştırmışlar. Özellikle bu konuda yanılmayı çok isterim. Bunların dışında, en azından senaryosuyla parlayan, bir oyun olur umarım.

BSC Misafiri

27.9.2019 00:26:13

+3
Bu oyunu god of war 3 ün yönetmenine emanet ettikleri için harika bir oyunu ortaya çıkacak.

TheNewAtilla

26.9.2019 23:56:30

+1
Ana karakterler hariç gayet iyi. Respawn boş oyun yapmaz

BSC Misafiri

26.9.2019 23:39:53

0
Vince Zampella ve Chris Avellone'a güveniyorum.Star Wars:Empire at War'dan beri oynamaya değer Sw oyunu bulamadık.Dövüş sistemi genel olarak iyi gözüküyor bence.

BSC Misafiri

26.9.2019 23:39:46

+1
Kafasına ışın kılıcı yiyen birinin kafası nasıl kopmaz anlamış değilim.

BSC Misafiri

26.9.2019 22:48:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: nakoicve Bence güzel bir oyun olacak gibi. Genelde bu sitede yapılan yorumlar olumsuz şekilde fakat ben Jedi Knight Jedi Academy oyunlarından sonra bu tarz bir Star Wars oyununu özlemiştim. Umarım hikaye olarak derin ve güzel bir hikaye sunarlar.
Oyun forumlarının geneli böyle. En iyisi yorumlara bakmamak. Daha çıkmamış oyuna çöp deme potansiyeli var klavye delikanlısı forum ölücülerinin.

nakoicve

26.9.2019 22:37:46

0
Bence güzel bir oyun olacak gibi. Genelde bu sitede yapılan yorumlar olumsuz şekilde fakat ben Jedi Knight Jedi Academy oyunlarından sonra bu tarz bir Star Wars oyununu özlemiştim. Umarım hikaye olarak derin ve güzel bir hikaye sunarlar.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars Jedi: Fallen Order
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız