Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Jedi: Fallen Order, FIFA, Madden NFL ve Daha Fazlası Google Stadia'ya Geliyor

Google bugün Stadia Connect sunumu sırasında video oyun streaming servisine gelecek yeni oyunları duyurdu.
 
Electronic Arts beş adet oyununu Stadia'ya getireceğini açıkladı. Star Wars Jedi: Fallen Order bu yılın sonunda; FIFA ve Madden NFL bu kış eklenecek. Diğer iki oyun önümüzdeki sene gelecek. Hangi oyunlar olduğu bilgisi verilmedi.
 
PlayerUnknown's Battlegrounds, Octopath Traveler ve 1- 4 oyunculu co-op eşya taşıma oyunu Get Packed bugün itibarıyla Stadia'nın kütüphanesine eklendi. PlayerUnknown's Battlegrounds, Stadia Pro aboneleri için ücretsiz ulaşılabilir durumda.
 
 
Bunların yanı sıra yakın zamanda Stadia'ya gelecek diğer oyunlar:
 
- Zombie Army 4 Dead War: Sniper Elite 4'ün yaratıcılarından co-op aksiyon oyunu 1 Mayıs'ta eklenecek ve Stadia Pro aboneleri için ücretsiz olacak.
- Embr: Acil durum hizmetlerinin geçmişte kaldığı ultra kapitalist bir zamanda geçen çılgın itfaiye oyunu 21 Mayıs'ta erken erişim olarak eklenecek.
- Rock of Ages III Make & Break: Büyük bir kaya parçasını kontrol ederek önünüze çıkan her şeyi yıkmaya çalıştığınız aksiyon kule savunma oyunu 2 Haziran'da eklenecek. 
- Crayta: Çok oyunculu oyunlar oluşturup bunları aileniz, arkadaşlarınız ve dünyanın dört bir yanındaki oyuncular ile paylaşabileceğiniz bir yaratıcılık oyunu. Bu yaz ilk olarak Stadia için çıkacak.
Wave Break: Suç dolu 1980'ler Miami Vice döneminde geçecek shooter unsurlarına sahip kaykay oyunu. Bu yaz ilk olarak Stadia için çıkacak.  
 
 
 
 
 
Stadia, Google'ın yüksek donanıma gerek duymadan oyunları bulut üzerinden stream ederek oynamanıza olanak sağlayan video oyun streaming servisi. Kasım 2019'da ABD, Kanada, Birleşik Krallık ve bazı Avrupa ülkelerinde hizmet vermeye başladı. Ülkemizde henüz mevcut değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Google Stadia PC Konsol Hız İnternet
21 Mayıs'a Kadar Epic Games Store'da Ücretsiz Oyun Almak için İki Aşamalı Kimlik Doğrulama Gerekli Star Wars Battlefront II'nin Son Güncellemesi The Battle on Scarif Yarın Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.4.2020 23:59:38

0
şu jedi fallen ilk önce ea accesse gelseydi keşke ,unuttular orayı.

Ornitorenk_Perry

28.4.2020 21:27:28

0
Yeni nesilde XCloud, PS Now, GeForce Now vs iyice ağırlığını koyarsa Stadia ne konumda olacak merak ediyorum. Şu an bile pek sükse yaptıkları söylenemez.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stadia
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız