Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Jedi: Fallen Order 13 Nisan'da Tanıtılacak

 
Respawn Entertainment'ın uzun bir süredir geliştirmekte olduğu Star Wars aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order'ı en sonunda görme fırsatı yakalayacağız. 
 
Yayıncı Electronic Arts, Star Wars Jedi: Fallen Order'ın 13 Nisan'da düzenlenecek Star Wars Celebration Chicago paneli esnasında tanıtılacağını duyurdu.
 
"13 Nisan Cumartesi özel bir panelde Electronic Arts ve Respawn Entertainment; oyuncuların Order 66'dan kurtulan ve Jedi Order'ın çöküşünden sonra galaksiyi keşfeden Padawan ile buluşacakları Star Wars Jedi: Fallen Order'ın perdesini kaldıracak. Panel daha önce hiç yayınlanmamış detayları içerecek."
 
Daha önce duyurulduğu üzere, oyunun hikayesi Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith ve Star Wars: Episode IV – A New Hope arasında geçecek ve oyun sonbahar 2019 döneminde konsollar ve PC için çıkış yapacak. Şimdilik daha fazla bir bilgi bulunmuyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSO Gaming Star Wars Jedi: Fallen Order tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Electronic Arts Respawn Entertainment
Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy 9 Nisan'da Konsollar ve PC için Çıkacak Beşiktaş Kadın CS:GO Takımı İlk Maçına Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

nty35

1.3.2019 19:40:38

0
padawan olarak oynayacaksak ahsoka tano olabilir. clone wars animasyon serisinde harika bir karakterdi :) order 66'dan da kurtuluyordu

Wayward Son

1.3.2019 07:25:53

+1
Jedi Knight diyen güzel insanlar, umutlandırmayın :) Remake'i bile gelse seri olarak yeter. Yeni oyuna gerek yok:) Ama Respawn yapıyorsa bu oyunu, heyecanlanmak için çok sebep var.

BSC Misafiri

28.2.2019 19:32:14

0
Keşke Kotor ve Jedi Knight oyunlarının remake'i yapılsa...Yeni yapımlar fos çıkıp,oynayacak oyun bulamayınca bizde artık eskileri arar olduk :)

Return to Monke

28.2.2019 16:54:09

0
Kotoru unutun. Jedi ismi geçiyor acaba kim olarak oynayacağız. Sonuçta evrende çok sayıda Jedi kalmıyor. Obiwan olarak mı oynayacağız acaba yoksa mace windu mu? Çok garip. Edit:Padawan diyormuş. Neyse

by_endless

28.2.2019 11:53:59

0
Kotor gibi bir seri asla gelmeyecek sanırım. Bıktım bu skywalker ailesinin geçtiği dönemlerden ??
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars Jedi: Fallen Order
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız