Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Citizen'ın Motion Capture Çalışmalarından Alınma Bir Video Sizlerle


    E3 tarihinde ilk kez düzenlenen PC Gaming Show'a katılamayan Star Citizen'ın yapımcısının başındaki isim Chris Roberts, PC oyuncularının karşısına telafi niteliğindeki bir videoyla çıktı. Star Citizen üzerinde yapılan çalışmalardan söz eden Roberts'in paylaştığı bu videoda oyunun Motion Capture çalışmaları sırasında alınan sahneleri görüyoruz. Oyun içinden bölümlerin de yer aldığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
star citizen cloud imperium games bağımsız pc simülasyon uzay simülasyonu kickstarter cryengine 3 fps shooter
Rising Storm 2: Vietnam ile Eski Savaşlara Nihayet Geri Dönüyoruz Killer Instinct PC'ye Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bullx

23.7.2015 03:43:35

0
silinebilir
quote:

Orjinalden alıntı: sniper23 <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orjinalden alıntı: DarkHellBlazer<br><br>Birileri bana şu gemi kiralama olayını anlatabilir mi? Oyunu satın almayıpta, direkt gemi kiralayacağız diye duydum. Örnek olarak bir gemiye 50 dolar verip 6 ay boyunca o gemiyi falan kullanacakmışız. Oyunlarda aylık (ve ya 6 aylık) ödeme sistemine sinir oluyorum, oyunu kiralamak saçma geliyor bana. Sonuçta o oyundan bir kazancımız olmuyor, sadece eğlence için oynuyoruz, buna da bir kere para vermek yeterli bence.</blockquote><br><br>Oyun içinde gemi kiralama(oyun içi parayla, 1 hafta galiba) var diye duydum, öyle gerçek parayla olduğunu duymadım.<br><br>Oyuna başlamak için gemi almak zorundasın ama oyun çıktığında her şey(gemiler dahil, 300 $ satılanlar falan) oyun içi parayla alınabilecek.
Ben açıklayayım: Kiralama işi şöyle şu an arena commander diye bir modül var oradan kazandığınız oyun içi parayla gemi kıralayabiliyorsunuz, gerçek para değil. Oyun çıkıncada, mesela gerçek parayla gemi alamayacaksınız ama oyun içi para alabileceksiniz ,o oyun içi para ile de gemi alabileceksiniz fakat oyuna yatırabileceğiniz paranın günlük,haftalık,aylık,yıllık bir sınırı olacak yani sınırsız değil.

einhander

17.6.2015 09:41:24

0
ustumuze atlayan yaratıklar olcak demekki

sniper23

17.6.2015 09:04:03

0
quote:

Orjinalden alıntı: DarkHellBlazer Birileri bana şu gemi kiralama olayını anlatabilir mi? Oyunu satın almayıpta, direkt gemi kiralayacağız diye duydum. Örnek olarak bir gemiye 50 dolar verip 6 ay boyunca o gemiyi falan kullanacakmışız. Oyunlarda aylık (ve ya 6 aylık) ödeme sistemine sinir oluyorum, oyunu kiralamak saçma geliyor bana. Sonuçta o oyundan bir kazancımız olmuyor, sadece eğlence için oynuyoruz, buna da bir kere para vermek yeterli bence.
Oyun içinde gemi kiralama(oyun içi parayla, 1 hafta galiba) var diye duydum, öyle gerçek parayla olduğunu duymadım. Oyuna başlamak için gemi almak zorundasın ama oyun çıktığında her şey(gemiler dahil, 300 $ satılanlar falan) oyun içi parayla alınabilecek.

agathadaemonn

17.6.2015 08:12:50

0
Birileri bana şu gemi kiralama olayını anlatabilir mi? Oyunu satın almayıpta, direkt gemi kiralayacağız diye duydum. Örnek olarak bir gemiye 50 dolar verip 6 ay boyunca o gemiyi falan kullanacakmışız. Oyunlarda aylık (ve ya 6 aylık) ödeme sistemine sinir oluyorum, oyunu kiralamak saçma geliyor bana. Sonuçta o oyundan bir kazancımız olmuyor, sadece eğlence için oynuyoruz, buna da bir kere para vermek yeterli bence.

OldGamers86

17.6.2015 06:39:39

0
Bayağı keyifli. :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Citizen
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız