Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Citizen'ın Geliştirilmesine Yardımcı Olması için Yeni Bir Stüdyo Kuruluyor

 
Çok oyunculu uzay simülatörü Star Citizen'ın yapımcısı Cloud Imperium Games, oyunun gelişimine yardımcı olması için Kanadalı şirket Turbulent ile ortaklığını duyurdu.

Turbulent uzun yıllardır arka planda Star Citizen'ın gelişimine dahildi ve Cloud Imperium Games geçtiğimiz yıl şirketten azınlık hissesi satın almıştı. Montreal'de açacakları yeni stüdyo tamamen Star Citizen'a odaklanacak ve oyun için yeni özellikler, yeni bölgeler ve yıldız sistemleri geliştirecekler.
 
Kurucu ortak ve baş teknoloji yöneticisi Benoit Beausejour konuyla ilgili olarak "Turbulent'te Star Citizen geliştirme ekibi kurulduğunu resmi olarak açıklamaktan son derece gurur duyuyorum. Montreal inanılmaz bir geliştirici havuzuna sahip bir şehir ve zengin bir video oyunu geçmişi var. Cloud Imperium Games ailesiyle birlikte çalışarak bu eşi benzeri görülmemiş sürekli evrene yeni dünyalar oluşturması için en iyi yetenekleri ekibi eklemekten çok mutluyuz." dedi.
 
Cloud Imperium Games baş geliştirme yöneticisi Erin Roberts ise Turbulent'in şimdiye kadar sunduğu çalışmaların ve çabaların oyunun başarısının tamamlayıcı bir parçası olduğunu belirtti.
 
Star Citizen şu anda alfa aşamasında ve oynanabilir durumda. Ne zaman çıkış yapacağı hâlâ belli değil. Şimdiye kadar 324 milyon dolardan fazla fon topladı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer star citizen cloud imperium games bağımsız pc simülasyon uzay simülasyonu kickstarter cryengine 3 fps shooter
Fallout 76: Steel Dawn Güncellemesi Erken Yayınlandı Phil Spencer: Konsol Fanboyluğu Oyun Sektöründeki En Kötü Şeylerden Biri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.12.2020 17:02:19

0
quote:

Orjinalden alıntı: alex59 324 milyon dolar para kaldır karşılığında kaç sene geçtiği halde daha tam olarak oyunu bile çıkarma.
Bu işler kolay değil, bu büyüklükte bir oyun yapılmadı daha. Adamlar ekstra para da istemiyor. Gemiler oyun içinde kazanılabilecek. Roadmap'ta vadettiklerini gerçekleştiriyorlar. Oynanabilir durumda.

CaptainReinhard

25.11.2020 22:19:01

0
Tam hayalimdeki oyun. Uzay, Bilim-Kurgu, Fantastik, Açık Dünya vs... fakat çıkacak gibi durmuyor ellerini sıkı tutmazlarsa Elite Dangerous bunları alt edecek gibi keza 2021'de gezegenlere de inip aktiviteler yapabileceğimiz yeni DLC yayınlayacaklar.

St Batuhan

25.11.2020 13:09:01

0
Erken erişimin doruk noktası. Hala videolarıyla falan büyüleyebiliyor ve 2012 ya da 2013'de bu kervana katıldım. Dolar 2 liranın altındaydı sanırım ve üni zamanı öğrenci olarak 65 dolar verip origin 300i aldım. Evet oyun tam olarak çıkmadı ama bir oyunun geliştirilmesini gözlemlemek çok büyük keyif oldu benim için. -Hangar modülünün gelişi -Bir tane gemi silah sisteminin gelmesi -Gemiyi hangarda görebilmek, girebilmek -Arc Corp içinde gezebilmek -Port Olisar'da gezip gemi çağırmak ve turlamak -Ayların eklenmesi -Gezegen eklenilmesi -Pek çok irili ufaklı geliştirmeleri bu eklenen aylar ve gezegenler sayesinde gözlemlemek -Dönem dönem geliştirme ile ilgili durumları takip etmek -Bugsmasher, around the verse ve tabii CitizenCon Bunlar bana bayağı keyif verdi. Hala çıkmayan squadron 42 acı bir durum. Hala persistency gelmemesi acı bir durum. Büyük vaatler ile uzadıkça uzayan ve normalde insanı eğer hiçbir şey sunmasalar sıkacak bir durum. Ama sunduklarını birebir yaşayınca keyfi ayrı oluyor.

Source

25.11.2020 12:57:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: Yanfo oyun sektörünün çiftlik bank'ı. hayırlısı.
Çok doğru :)

alex59

25.11.2020 11:43:55

0
324 milyon dolar para kaldır karşılığında kaç sene geçtiği halde daha tam olarak oyunu bile çıkarma.

Yanfo

25.11.2020 11:24:38

+7
oyun sektörünün çiftlik bank'ı. hayırlısı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Citizen
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız