Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Citizen Squadron 42'nin Yeni Fragmanı Görsellere Odaklanıyor

 
Geliştirici Cloud Imperium Games, Squadron 42 için görsellere odaklanan üç buçuk dakika uzunluğunda yeni bir fragman yayınladı. 
 
Squadron 42, Star Citizen'in sinematik hikaye odaklı tek oyunculu modu. Mark Hamill, Gary Oldman, Henry Cavill, Gillian Anderson ve John Rhys-Davis gibi aktörleri içerecek. 2020'nin ikinci çeyreğinde alfa aşamasına girmesi ve betasının 2020'nın üçüncü çeyreğinde çıkması planlanıyor. 
 
Ayrıca toplam kitlesel fonlama 259 milyon doları geçti. An itibarıyla bağış yapanların sayısı 2,474,081. (robertsspaceindustries.com/funding-goals)

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twinfinite star citizen cloud imperium games bağımsız pc simülasyon uzay simülasyonu kickstarter cryengine 3 fps shooter
Japon Geliştiricilere Göre Yılın Oyunu Death Stranding The Witcher Yazarı, "Cavill - Geralt" İlişkisini "Mortensen - Aragorn" İlişkisine Benzetti

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Citizen
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız