Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Citizen, 10 Günden Daha Kısa Sürede 2 Milyon Dolardan Fazla Bağış Topladı

 
 
2012 yılında duyurulan, Cloud Imperium Games'in geliştirdiği ve bağış kampanyası başlatılan devasa boyuttaki, uzay simülasyon oyunu Star Citizen'ın, bağış kampanyasından topladığı para artarak devam ediyor.
 
Geçtiğimiz günlerde oyunun Aralık 2019 tarihinde 10 milyon $ bağış topladığını sizlere aktarmıştık. Bunun üzerine Star Citizen, bu geride bıraktığımız tatil döneminde 2 milyon $'dan fazla bağış topladı. Bu da yaklaşık olarak 10 günden daha kısa bir sürede 2.5 milyon $'a yakın bir bağış toplamış oluyor. 
 
Bu olaydan sonra oyunun şu anda topladığı toplam bağış miktarı 261,395,217 $. Bu para miktarının sadece bağışlardan oluştuğunu, reklam gelirleri, sponsorluk gibi gelirler bu sayıya dahil değil. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite star citizen cloud imperium games bağımsız pc simülasyon uzay simülasyonu kickstarter cryengine 3 fps shooter
Dragon Ball Z Kakarot PC Sistem Gereksinimleri Sea of Solitude Geliştiricisi Bir Sonraki Oyunu Üzerinde Çalışmaya Başlamış
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.1.2020 13:44:02

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Hocam anlattıklarınız iyi güzel, gerçekten muhalif olmak için söylemiyorum ama bu bütçeye sadece bunları da görebiliyorsak bir yerde bir terslik vardır. Oyun bu sene de çıkmazsa komple umudu keseceğim.
Oyunun yol haritası herkese açık bir şekilde paylaşılıyor, tam sürümün 2021 yazında çıkacağı söylentisi var. Yol haritasında yazanlar gerçekleşiyor, her yamada oynanışa etki eden gelişmeler oluyor, oynanış temelini inşa etmelerinden sonra artık geriye galaksileri eklemeleri kalacak. Sürekli güncellenecek bu oyun. Yol haritası burada: https://robertsspaceindustries.com/roadmap/board/1-Star-Citizen

CaptainReinhard

3.1.2020 13:32:38

0
Oyun yıllardır geliştirilip sürekli bağış aldığı için oyun dünyasının çiftlik bankı damgasını yedi ve büyük haksızlık yapılıyor. O kadar muazzam bir atmosferi ve büyük haritaları var ki başlı, başına bir evren yaratmışlar. Grafiklere ve detaylara değnmiyorum bile VR geldiğini düşünün birde? Oyun dünyasında devrim yaratacak bir oyun Star Citizen. Yapımcıları o kadar iddialı ki yeni bir evren yarattık ister asker, ister iş adamı ister başka bir şey olabilirsiniz bu size kalmış diye açıklama yapmışlardı. İnanılmaz detaylı bir oyun galakside uzay gemisiyle gerçekçi sürüş yaşarken gezegenlere inip keşif, haydutluk, madencilik vs... gibi çok detaylı şeyler yapabiliyorsunuz.

AnondraX

3.1.2020 10:23:12

0
"Ha birde terkedilmis gemiler var uzayda bos bos suzulen,Bunlari bulup gemiyi ele gecirip senin olmasi guzel bir ayrinti,Gemiler kapisirken karsi gemiyi bordolomaktan bahsetmiyorum bile" Arkadaşın dediği olay: Şu oyunu beklemek için 5:02yi izlemek yeterlidir bence. Başka hangi oyunda bu atmosfer, bu farklılık var. Türünün tek örneği ya. Uzayda süzülürken düşman gemideki adamların kafasına sıkabildiğin başka bir oyun yok piyasada.

BSC Misafiri

3.1.2020 09:13:13

0
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Hocam kusura bakma da yıllardır hep aynı terane. Bu oyunla ilgili sürekli bağış haberi okuyoruz. Bir gün de kalkıp şöyle E3'de ya da herhangi bir organizasyon da göremedil yarım saat tanıtsınlar, oynasınlar, insanlara oynatsınlar ve biz de tam bilelim ne oluyor, oyun ne anlatıyor diye. Çıkış tarihi yok, oyunun hikayesi nedir, oyunun bu devasa açık dünyasında ne yapacağız biz, multiplayer ne olacak, Pc sistem gereksinimleri nedir, hangi teknolojileri barındırıyor? Yok abi ben bu bilgilere ulaşamıyorum oyunun konusu nedir diye bakınıyorum ortada herhangi bir içerik göremiyorum abi. Artık bir zahmet çıkartsınlar oyunu kusura bakmayın da başka firma böyle yapsa adamı topa tutarlardı.
Bu oyun bir mmo ticaret ve kesif yapıyorsun hatta paralı askerlik orduda calısıp maaş alma tarzı şeyler eyerki tek kişilk bir oyun kalitesi bekliyorsan squadron 42 var ama oda oyle buyuk bir yenilik vaadınde bulunmuyor

Guest-AEF248198

3.1.2020 00:19:00

0
Hocam anlattıklarınız iyi güzel, gerçekten muhalif olmak için söylemiyorum ama bu bütçeye sadece bunları da görebiliyorsak bir yerde bir terslik vardır. Oyun bu sene de çıkmazsa komple umudu keseceğim.

Biohesner

2.1.2020 23:10:39

+4
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Hocam kusura bakma da yıllardır hep aynı terane. Bu oyunla ilgili sürekli bağış haberi okuyoruz. Bir gün de kalkıp şöyle E3'de ya da herhangi bir organizasyon da göremedil yarım saat tanıtsınlar, oynasınlar, insanlara oynatsınlar ve biz de tam bilelim ne oluyor, oyun ne anlatıyor diye. Çıkış tarihi yok, oyunun hikayesi nedir, oyunun bu devasa açık dünyasında ne yapacağız biz, multiplayer ne olacak, Pc sistem gereksinimleri nedir, hangi teknolojileri barındırıyor? Yok abi ben bu bilgilere ulaşamıyorum oyunun konusu nedir diye bakınıyorum ortada herhangi bir içerik göremiyorum abi. Artık bir zahmet çıkartsınlar oyunu kusura bakmayın da başka firma böyle yapsa adamı topa tutarlardı.
Bu oyunun rakibi elite dangerous,Oyun bir MMO oldukca ayrintili kesifler yapip bilgileri parayla satmak,gibi ve gelistirilmekte olan ve hali hazirda var olan Uzak mesafe ticaret yapmak,Parali askerlik yapmak,Soylentiler pesinde kosup guzel para kazanmak,Kelle avciligi yapmak,Gemiyi modlamak,Tayfa krumak ve bu tayfayi filo olana kadar buyutmek,Uzay yarisi yapmak,Tatile cikan insanlari gemiyle gezdirmek(Bu daha eklenmedi sanirim)Tuttugun taraflarla anlasip operasyonlara katilmak,Ve daha da fazla meslek eklenicek.Oyunun bagis toplamasina gelirsek pek merak uyandirmiyorsa bu kadar para veren enayidir denmesi cok normal,Ama soyle soyliyebilirim bu oyun suanki asamasinda ciksa Multiplayer alaninda oldukca buyuk bir basari elde eder ama gel gorki robert abi diyorki bu oyun daha bitmedi goreceksiniz bu oyunda resmen baska bir hayatiniz olucak.Karakteriniz oldugunde mal varliginin cok yakin bir akrabasi olan yeni karakterinizin taziye aninda kontrolu ele gecirip mal varligini devraldiginizi imzalayip cenazeyi bitirmek gibi ucuk kacik ama bi okadarda mumkun seyler yapacaz. demesi gibi.Insanlar hala bagis yapiyor(Benim gibi) orda bi arasoylenti olan parayla satilan gemiler icin degil adamlar imkansizi basarabileceklerini kanitladilar ve daha bircok vaatlerde bulunuyorlar.Diyecegim odurki bu siradan bir uzay oyunu olmucak MMO veya Gaming alaninda oldukca ucuk bir yer alacak ve kolay kolay unutulmuyucak.Singlepalyer alanina gelirsek Unlu oyuncular disinda buyuk bir vaat soz konusu degil.Sadece star citizen evreninde gecen bir senaryo ama artik uzunmu olur kisami olur ayrintilimi olur bastan salmami olur ona bisey diyemem Ha birde terkedilmis gemiler var uzayda bos bos suzulen,Bunlari bulup gemiyi ele gecirip senin olmasi guzel bir ayrinti,Gemiler kapisirken karsi gemiyi bordolomaktan bahsetmiyorum bile

AnondraX

2.1.2020 22:56:15

+1
Pek araştırmamışsın demek ki hocam. Star Citizen'in kanalında her hafta 3-4 video yayınlanıyor. Değişiklikleri konuşuyorlar, farklı detaylar gösteriyorlar, geliştirici günlüğü çekiyorlar. Daha geçen hafta yeni gezegeni tanıttılar. Oyunda Squadron 42 diye bir bölüm var. Bu bölüm komple hikayeden ibaret. Konusunu ben de bilmiyorum henüz oynama imkanı bulamadım spoiler da yemek istemedim. İstersen bakabilirsin youtubedan squadron 42'ye. Multiplayer modunda da yapılacak şeyler kısıtlı şuan. Madencilik yapabiliyorsun, düşmanlarla savaşıyorsun, giysi, silah alabiliyorsun, gemi alabiliyorsun, arkadaşlarınla gezegen keşfediyorsun, uzay gemisi yarışı yapıyorsun, birilerinden görev alabiliyorsun mesela adam diyor şunu şu gezegene götür. Kargoculuk yapıyorsun yani. Oyun şuan betada bile değil alpha da aslında. Ama şuan övülen No Man's Sky'dan daha detaylı, daha ilgi çekici bir oyun bence şu haliyle. Oyunun vaad ettiği şey çok büyük olduğu için çıkmasının bu kadar uzun sürmesi çok normal. Ana mekaniği olmayan silahlı çatışması bile Star Wars Battlefrontla kafa kafaya oynar.

Guest-AEF248198

2.1.2020 22:23:55

+3
Hocam kusura bakma da yıllardır hep aynı terane. Bu oyunla ilgili sürekli bağış haberi okuyoruz. Bir gün de kalkıp şöyle E3'de ya da herhangi bir organizasyon da göremedil yarım saat tanıtsınlar, oynasınlar, insanlara oynatsınlar ve biz de tam bilelim ne oluyor, oyun ne anlatıyor diye. Çıkış tarihi yok, oyunun hikayesi nedir, oyunun bu devasa açık dünyasında ne yapacağız biz, multiplayer ne olacak, Pc sistem gereksinimleri nedir, hangi teknolojileri barındırıyor? Yok abi ben bu bilgilere ulaşamıyorum oyunun konusu nedir diye bakınıyorum ortada herhangi bir içerik göremiyorum abi. Artık bir zahmet çıkartsınlar oyunu kusura bakmayın da başka firma böyle yapsa adamı topa tutarlardı.

AnondraX

2.1.2020 22:17:50

+3
Peşin peşin not yazayım. Bir önceki Star Citizen haberine yazılan yorumlara ithafen yazıyorum bu yazıyı. Şuanki beta haliyle çoğu AAA oyundan büyük bir oyun. Tam sürümü çıktığında gelmiş geçmiş en büyük oyun olacak. Adamların kimseyi dolandırdığı yok. Almak istiyorsan 40 dolara satıyorlar şuan buyrun alın. Oyun hakkında araştırması olmayan insanlar gelmiş burada bağış yapanları keriz yerine koyuyor..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Citizen
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız