Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

StarSeries i-Lig Sezon 8 Türkiye'de Düzenlenecek!

 
     StarLadder organizasyonunun bu yıl sekizincisini duyurduğu StarSeries i-Lig Sezon 8, Counter Strike: Global Offensive turnuvası Antalya, Belek'de düzenlenecek!
 
     Çevrimdışı olarak Antalya'da gerçekleşecek turnuvaya toplam 16 takım katılacak. Bu yıl organizasyon turnuvada format değişikliği yaparak 16 takımın 12'sini davet yoluyla, 4 takımı ise Avrupa, Brezilya ve Çin bölgelerinde yapacağı elemeler sonucunda belirleyecek. 21 Ekim Pazartesi günü  başlayacak turnuva 27 Ekim Pazar günü son bulacak. StarSeries i-Lig Sezon 8 turnuvası için 500.000 Dolar ödül havuzu oluşturuldu. Turnuvanın ilk katılımcı takımı ise Asya elemelerini başarıyla tamamlayan 5POWER takımı oldu. 12 takımın katıldığı Avrupa elemeleri ise 26 Eylül tarihinde başladı ve halen daha devam etmekte.
 
     Geçtiğimiz sezon gerçekleşen StarSeries i-Lig Sezon 7 turnuvasının şampiyonu Natus Vincere oldu ve ödül havuzundan 250.000 Dolar pay aldı.   
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (1 - 4 Ekim) GeT_RiGhT, Ninjas in Pyjamas Takımından Ayrıldı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız