Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

StarSeries i-Lig Sezon 7'de Takım Değişikliği

 
     StarLadder tarafından Çin'in Şangay kentinde yedincisi düzenlenecek olan StarSeries i-Lig Sezon 7 Counter Strike: Global Offensive turnuvasında takım değişikliği gerçekleşti. Kuzey Amerikalı organizasyon Team Liquid, yoğun turnuva programı dolayısıyla StarSeries i-Lig Sezon 7'den çekildiğini bildirdi. StarLadder yetkilileri Team Liquid'in turnuvadan çekilmesinin ardından yerine HellRaisers takımının turnuvaya katılacağını belirtti.
 
     Ukrayna merkezli HellRaisers takımında Türk oyuncu Özgür "woxic" Eker, Alman BIG takımında ise İsmailcan "XANTARES" Dörtkardeş yer alıyor.
 
StarSeries i-Lig Sezon 7'ye katılacak olan takımlar;
    BIG, ENCE, FaZe, HellRaisers, North, fnatic, Rogue, Spirit, MIBR, NRG, Natus Vincere, NiP, TYLOO, mousesports, Wild, CyberZen

    Turnuva 30 Mart- 7 Nisan tarihleri arasında Çin'de gerçekleşecek. Katılım gösterecek olan 16 takım 500.000 dolarlık ödül havuzu için mücadele edecek. Turnuva grup aşamalarıyla başlayacak, daha sonra playoff karşılaşmaları ile devam edecek. Playoff karşılaşmaları üç maçlık seri formatında, büyük final maçı ise 5 maçlık seri formatında oynanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
DISTRAINT: Deluxe Edition GOG'da Ücretsiz Anno 1800 16 Nisan'a Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız