Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

StarCraft II'nin En Uzun Oyununu Oynadı Ama Sonunda Turnuvadan Diskalifiye Edildi


    StarCraft II'de bir oyunu kazanmanın oldukça fazla yolu var. İsterseniz erken baskınlarla karşı tarafı rahatsız eder işi hemen bitirir, isterseniz de ünitelerinizi geliştirerek oyunu zamana yayabilirsiniz. Fakat ne yaparsanız yapın bir oyunu 4 saate sığdırmak oldukça zor olacaktır.
 
    StarCraft II turnuvasında Zerg vs. Terran maçı tam 4 saat 10 dakika sürdü. Danimarkalı Terran oyuncusu Lillekanin ile Finlandiyalı Zerg oyuncusu ZhuGeLiang'ın maçında Zerg tarafı oldukça defansif hamleler yapınca oyunun toplam süresi bu kadar uzadı. Ancak bu kadar uzun süren ilk maçın devamı yapılmadı. Zira taraflardan birisi, davranışları dolayısıyla diskalifiye edildi.
 
    Oyunu kazanan taraf ZhuGeLiang, ordusunu toparlayıp saldırıya hazırlanırken chate "Ben bir teröristim! Cihat ilan ediyorum!" gibi şeyler yazınca kendisi turnuvadan diskalifiye oldu. ZhuGeLiang'ın yaptığı tek yanlış hareket bu değildi. Dört saat boyunca oyundan sıkılan oyuncunun bu sürede maçın Twitch yayınını izlediği tespit edildi. Kendisinin bunu yaparken karşı tarafın hamlelerini görebileceği göz önünde bulundurularak ZhuGeLiang turnuvadan diskalifiye edildi.
 


Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Starcraft II: Heart of the Swarm Blizzard Strateji PC Starcraft 2
Naughty Dog Uncharted 4'te 60 FPS'yi Şart Koşmuyor Dragon Age: Inquisition'da 2.6 Milyon Ejderha Öldürüldü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.1.2015 23:44:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: omris2013
alıntı:

Orijinalden alıntı: Ontes

Doğru demiş. Teröristler cihad ilan etmiyor mu günümüzde ?


Sadece cihad demek Teröristlere özgü birşey mi ? cihad ne demek anlamını öğren de gel cihad demek gidip keyfi olarak insan öldürmek değildir birşey bilmeyen cahillerle uğraşmak ne zor !.
aynen bende açıkladım ne olduğunu yayınlanmadı :) fatih sultan mehmete ve peyganber lerimize hz.muhamme de ve pek çok değerli kişiye Terörist diyor farkında değil

omris2013

15.1.2015 20:05:48

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Ontes Doğru demiş. Teröristler cihad ilan etmiyor mu günümüzde ?
Sadece cihad demek Teröristlere özgü birşey mi ? cihad ne demek anlamını öğren de gel cihad demek gidip keyfi olarak insan öldürmek değildir birşey bilmeyen cahillerle uğraşmak ne zor !.

Oguz_Cole

15.1.2015 16:32:25

+1
Haberde yanlışlık var galiba, teröristim cihat ilan ediyorum diyen kişi kazanan ZhuGeLiang değil kaybeden Lillekanin. ZhuGeLiang saatlerce bişi yapmayınca oda intahar etti ve ederken bunları söyledi. Zaten videonun sonunda hemen, kontrol edebilirsiniz. Yani ZhuGeLiang'ın diskalifiye edilmesinin tek nedeni yayını izlemesi.

Ontes

15.1.2015 16:23:21

0
Doğru demiş. Teröristler cihad ilan etmiyor mu günümüzde ?

Guest-0D5961688

15.1.2015 15:54:24

+2
Teröristmiş cihat ilan ediyormuş bak sen veledin dediğine...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
StarCraft II: Heart of the Swarm
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız