Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stalker 2 için 4K Ekran Görüntüleri Sızdırıldı

 
 
Geçtiğimiz günlerde kıyamet sonrası açık dünya hayatta kalma nişancı oyunu STALKER 2: Heart of Chornobyl için oynanış görüntülerinin sızdırılmıştı. Şimdi ise oyunun yüksek çözünürlüklü bazı ekran görüntüleri paylaşıldı ve bu görüntüler 190 GB'lık sızıntı içeriğinden gelmiyor gibi görünüyor.
 
Stalker 2 için yeni ekran görüntüleri ilgi çekici görünüyor
 
 
 
Yayınlanan bu ekran görüntülerinin geçtiğimiz günlerde ele geçirilen sızıntı içeriklerinden gelmediği öne sürülüyor. Çünkü daha önce sızdırılan içerikler geliştirilme aşamasında olan eksik yapıları sunarken bu görüntüler cilalanmış / düzenlenmiş bir şekilde karşımıza çıkıyor. 
 
STALKER 2 şu anda geliştirilme aşamasında yer alıyor ve doğrusal olmayan bir hikaye içeriğini sunmayı hedefliyor. Oyun içerisinde biz oyuncular seçimlerimizle beraber hem kısa vadeli hem de uzun vadeli olarak gidişatı değiştirebiliyoruz. Farklı farklı tehlikelerle karşılaşacağımız oyunda eski ve bildiğimiz konumların yanı sıra yeni konumlar da yer alıyor.
 
Unreal Engine 5 oyun motoruyla desteklenen STALKER 2'nin başlangıçta 2022 yılında çıkış hedefleniyordu. Ancak Haziran 2022'de GSC GameWorld ekibi oyunun 2023'e ertelendiğini duyurdu. Ortaya çıkan durumlar göz önüne alındığında ise oyunun 2024 yılına kaydırılması bekleniyor.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Stalker 2 ekran görüntüleri
Xbox Sunumunda Birinci Taraf Oyunlar için CGI Fragmanlar Bulunmayacak Heyecanla Beklenen Sunumlar Başlıyor: Xbox, Ubisoft ve Daha Fazlası
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zebercet

8.6.2023 19:31:55

0
İyi bok yiyenzi.

BSC Misafiri

5.6.2023 20:44:44

+1
Korsan akanzi...

-Hattori-

5.6.2023 20:00:50

0
Sızdırılan oynanış görüntülerini nerden bulabiliriz biri link atsın

BSC Misafiri

5.6.2023 19:06:06

0
Yaklaşık 1 saatlik oynayışı gördük, gideri var gibi duruyorda savaş mavaş ayağına 2-3 yıla belki çıkar. Çerez fiyatına steam'den almış olmasam 10 kere iade etmiştim şimdiye..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
STALKER 2: Heart of Chernobyl
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız