Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stadia Pro Üyeliği Sona Erdiğinde, Ücretsiz Oyunların Kayıt Dosyaları Silinmeyecek

 
 
Google'ın oyunları stream ederek oynamamızı sağlayan teknolojisi Stadia'nın, Stadia Pro aboneliğini iptal etmeniz durumunda, ilerleme kaydettiğiniz oyunların kayıt dosyasına ne olacağı açıklandı. 
 
Stadia'nın Stadia Pro hizmetine abone olduğunuzda daha kaliteli görsel ve aylık ücretsiz oyunlar gibi avantajlarından yararlanabiliyorsunuz. Stadia Pro'nun deneme sürümünü kullandığınızda veya servise abone olup ücretsiz oyunlardan yararlandıktan sonra aboneliği iptal ettiğinizde kayıt dosyalarınıza ne olacağı açıklandı.
 
Aslında olması gerektiği gibi olduğunu söyleyebiliriz. Herhangi bir şekilde Stadia Pro üyeliğinizi sonlandırdığınızda, ücretsiz verilen oyunlardaki ilerlemeleriniz kaybolmayacak. Ayrıca Stadia Pro üyeliğinizi iptal edip oyunu mağazadan ayrıca satın aldığınızda da oyuna kaldığınız yerden devam edebileceksiniz. Kısacası hizmete tekrar abone olduğunuzda veya oyunu direkt olarak satın aldığınızda kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Google Stadia PC Konsol Hız İnternet
PlayStation 4 Yedi Yıl Önce Bugün Tanıtılmıştı Deadpool, Fortnite'a Geliyor

BSC Misafiri

21.2.2020 00:38:12

+1
Ee zaten olması gereken bu. Steam, Ubisoft gibi platformlarda da bu böyle zaten. Stadia kuzenlerinden öğrensin biraz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stadia
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız