Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Squre Enix "Dawn Engine" Adını Tescilledi

   
      Özellikle RPG türündeki oyunlarıyla öne çıkan yapımcı firma Square Enix, oyun dünyasının önde giden oyun yapımcılarından biri. Firma pek çok oyuncunun ilgisini çeken bir tescilleme gerçekleştirdi.
 
      Firma Avrupa'da "Dawn Engine" isminin patentini aldı. Dawn Engine'in ne olduğu konusunda şimdilik hiçbir bilgi bulunmasa da Sqare Enix'in üzerinde çalıştığı yeni oyun motoru olduğunu düşünebiliriz. Dawn Engine hakkında bilgiler geldikçe sizlere aktaracağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
dawn engine sqare enix
Styx: Master of Shadows'un Çıkış Tarihi Duyuruldu Munin'e Türkçe Dil Desteği Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.9.2014 05:46:15

0
RPG oyunlarıyla tanınmış bir oyun firmasının Şafak adında muhtemel grafik motoru tasarlaması çok anlamlı olmuş. Ne de olsa RPG oyunlar genelde alacakaranlıkta ve zindanlarda geçiyor. Bir ihtimal Tomb Raider içinde geliştirdikleri yeni bir grafik motoru da olabilir.

StrangerLovely

28.9.2014 15:57:08

0
Acaba çizgi roman tarzı grafikler için bir motor mu yoksa Frostbite, CryEngine gibi hayvani grafik vere bir motor mu? Çok merak ettim şu an.

BSC Misafiri

28.9.2014 13:32:23

+1
bu admaların yaptığı 2012demi 2011demi e3de gösterdiği final fantasyli bir oyun motoru vardı yani çöp bir dünyada sakallı bir amca vardı kırmızı kıyafetli birileri ayin falan yapıyordu ne oldu o motora :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız