Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix'ten Henüz Duyurulmamış Oyunları Hakkında Yeni Bilgiler

 
     Square Enix, henüz duyurusu yapılmamış oyunları ve gelecek planları hakkında yeni bilgileri, son finansal raporları açıkladığı sırada oyuncularla paylaştı.
 
     Firmanın mali yılın 2. yarısında çıkması planlanan ve henüz duyurulmamış mobil oyunlarının olduğu açıklandı. Ayrıca yine önümüzdeki mali yıl için büyük ölçekli yapımların da bulunduğu ve bu oyunların E3 2018'e hazırlandığı belirtildi. Oyunlar hakkında çok fazla bilgi verilmezken, "keskin", "güçlü", "iyi işlenmiş" şeklinde slogan başlıklar verildi.
 
     PlayStation 4, Xbox One ve Switch için oyun geliştirme ve optimizasyon işlemlerinin benzer süreçlere sahne olduğunu aktaran firma, halihazırda Switch üzerinde yapmış oldukları satışlardan son derece memnun. Ayrıca Switch'i PlayStation 4 ve Xbox One'dan daha farklı bir noktaya koyduklarını belirtiyorlar. Bu konsolun kendileri için orta ölçekli oyunlar konusunda önemli bir seçenek olduğunu ve karşılığını da iyi aldıklarını belirten firma ayrıca bazı oyunlarının satış rakamlarını da oyun dünyasıyla paylaştı. Buna göre;
 
     Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age 3 milyondan fazla,
     NieR: Automata 2 milyondan fazla
     ve Final Fantasy XV 6.6 milyona yakın satış gerçekleştirdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın 2. DLC Paketi Yıl Sonunda Geliyor 2K, NBA 2K18'in Switch'teki Satışlarından Gayet Memnun
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

10.11.2017 09:22:45

0
Keskin, güçlü, iyi işlenmiş..... inşAllah squareenix'cim...

porsux

10.11.2017 05:03:44

0
Multiplayer oyunların sektörün lideri olduğunu açıkladıkları anda bu firma zaten birşeylerin sinyalini verdi. Muhtemelen daha az senaryo odaklı içerikleri göreceğiz. Hitman'ide zaten küfür eder gibi verdiler. Kısaca hikaye severlerin fazla heyecanlanması gerektiğini düşünmüyorum.

Guest-2C5CD639E

10.11.2017 01:39:04

0
Tomb Raider'ın ölüsünü bile oynarım yeter ki gelsin. Mısır'da geçerse güzel olur gerçekten.

alito

10.11.2017 00:52:16

0
Shadow of the Tomb Raider'ın Azteklerin diyarında geçeceğini düşünüyorum. Muhtemelen önümüzdeki E3'de duyuracaklar.

mehmetalpertr

9.11.2017 20:12:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord Benim gözümde Lara Croft oyun dünyasının en şanssız karakteri şu oynadığım son iki oyunuyla. Öncekiler nasıldı tam bilmiyorum. Adım attığı yer çöküyor karakterin. İlk oyunu bitirdim ve böyle düşünüyorum yani. İkinci oyunun başlarında da aynı olay vardı. Bir süre sonra sıkıyor her yerin üstünüze düşmesi. Demem o ki Mısır gibi bir yerde geçerse o karakter sağ çıkmaz oradan..
ehhhh... zaten TR4 ün sonunda Lara Croft'u öldürmüşlerdi.. Yani Tomb Raider The Last Revolution.. Sonra çok pişman oldular ama . olsun yine Mısır'da geçen bir TR ( yeni haliyle ) süper olurdu.. :((

Angel of the Lord

9.11.2017 19:50:13

0
Benim gözümde Lara Croft oyun dünyasının en şanssız karakteri şu oynadığım son iki oyunuyla. Öncekiler nasıldı tam bilmiyorum. Adım attığı yer çöküyor karakterin. İlk oyunu bitirdim ve böyle düşünüyorum yani. İkinci oyunun başlarında da aynı olay vardı. Bir süre sonra sıkıyor her yerin üstünüze düşmesi. Demem o ki Mısır gibi bir yerde geçerse o karakter sağ çıkmaz oradan..

mehmetalpertr

9.11.2017 19:40:41

0
Shadow Of Tomb Raider ?!?! Hadi be bi Mısır'da geçen TR yapın.. TR4'den beri oraya gitmedik. :((

Jer Aders

9.11.2017 19:11:42

0
Deus ex in devamı gelsin !
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız