Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix'in Project X'i Hangi Oyun?

Square Enix, Batılılaşarak son dönemlerdeki en önemli adımlarından birisini attı

       Japon devi Square Enix son dönemlerde Batıda da etkili olmaya çalışıyor. Bu konuda önemli adımlar atan firma, Eidos'u satın alarak hem kendisi bir Batılı geliştirici oldu, hem de 3. parti geliştiricilerle anlaşıp önemli oyuncuların yayıncısı oldu.
 
      Son dönemlerde Gas Powered Games'in geliştirdiği Supreme Commander 2 ve Obsidian Entertainment'in geliştirdiği Dungeon Siege 3'ün yayıncısı olan Square Enix'in 3. parti geliştiriciler tarafından hazırlanan bir projesi var gibi. Bu projenin ne olduğu henüz açıklanmadı, ama Square Enix'te yönetmen olarak çalışan Nobu Tanaka'nın profilinde 3 proje için anlaşma yapıldığı yazıyor. Bu projenin kod adı ise "Project X" olarak görülüyor.
 
      Her ne kadar Square Enix'ten David Hoffman'ın profilinde Supreme Commander 2, Supreme Commander 2 DLC ve Dungeon Siege 3 adlı 3 proje gözükse de, bir DLC'nin "Project X" olarak görülmesi mümkün görünmüyor. Resmi duyurusu yapılmadan önce Dungeon Siege 3 de Project X olarak görülüyordu, muhtemelen adı geçen proje de böyle yepyeni bir yapım.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Square Enix Project X
Ubisoft: 15'ten Fazla 3DS Oyunu Hazırlıyoruz DD: Daggerdale'de "The Fighter" Sınıfının Tanıtımı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız