Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix, Yeniliklerin Peşinde

 
    Asya tarafının en önemli firmalarından Square Enix, son dönemde Batı bölgelerindeki oyuncuların da ilgisini çekecek projelerin arkasındaki isimdi. Tüm bunlara rağmen finansal açıdan düzelemeyen Square Enix, yenilikler için kolları sıvadı.
 
    Bugün firma tarafından yayınlanan raporlarda belirtilenlere göre Square Enix, kâr boyutuna geçmek için, önümüzdeki seneden itibaryen oyunlarla ilgili değişiklikler yapacak. Firmanın ne gibi değişikliklere başvuracağı henüz aydınlatılmasa da, daha ucuz gelişim masraflarıyla ilgili planların yapılacağı belirtiliyor.
 
    Bildiğiniz üzere Square Enix, son dönemde çıkan Tomb Raider ile Hitman: Absolution'un yapımına büyük masraflar harcamış fakat bu oyunlarla firmanın yüzü gülmemişti. Firmanın son yıllardaki kazanç tablosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
square enix hitman absolution tomb raider
Castlevania Lords of Shadow 2'den Yepyeni Detaylar Metro: Last Light'tan Yeni İncelemeler Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

GamerHand

14.5.2013 05:53:25

0
Bu haberle Final Fantasy XV'in PS4 ozel oldugu soylentileri bir parcada olsun dogrulaniyor. Neden derseniz uretim maliyetletinde ucuzluga gitmek oyunlari her konsola cikartma gayesinden vazgecmek ya da her konsola cikacaksa o konsolun firmasindan ozel destek almak olacaktir. Bu baglamda Xbox 360'da satmayan bir Finak Fantasy oyununa Microsoft gerekli destegi vermez. Sony'de en kotu Final Fantasy oyunu olarak cagrilan FFXIII oyunkari bile satis olarak Tomb Raider ve Hitman'den fazla. Bu yuzden yeni FF oyununda oze donulup tek platformda kalicaklar. Akillaniyor Square sevindim.

BSC Misafiri

14.5.2013 00:47:18

0
Tomb Raider gayet de başarılıydı bana göre.

K.Dot

13.5.2013 22:29:31

0
Dere geçilirken, at değiştirilmez.Yeni nesil konsollarda olumsuz etki yaratmasın bari.

redspawn

13.5.2013 20:18:35

0
sen kalk hep aynı oyunları deyiştir , biraz da düzelt sonrada efendim kazancım bana yetmiyor de ! Ulan ff bilmem kaç çıktı. Tr kurtlar vadisi gibi 10 yıldır aynı hikaye biraz uyan artık da yeni bişey yeni bir ıp sun ki oyuncuların ilgisini çeksin be bizide mal yerine koyma bi zahmet. Hackerlar bile aynı oyunlara crack yapmakta bile zorlanmıyor.uyan artık enix

Noctis_Strife

13.5.2013 19:58:38

0
Eğer FF X HD satışları iyi giderse SE köklerine dönebilir, her şey buna bağlı, dönüm noktası, ya aradığımız o eski ruhu geri getireceğiz ya da şu zamanlardaki gibi söve söve oyun bitireceğiz...

DokuzKuyrukluTilki

13.5.2013 19:57:33

+2
Nasıl memnun etmiyor Tomb Raider'ın satışları anlamış değilim. Tüm dünya alacak değil ya!

GoldPunch

13.5.2013 19:22:45

0
Bizim üniversiteye gelmişti Square-Enix. Türkiye'ye ofis açmak istediklerini söylemişlerdi. Firmanın finansal raporlarına baktığımızda ülkemizdeki ofis biraz hayal gibi kalacak. FF13 Versus ve FFX-X-2 HD Remaster ile umarım güzel gelirler elde eder.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız