Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix, Yeni Wii'yi 2011'de Bekliyor

HD özelliklere sahip yeni bir Nintendo Wii vakti gerçektende yaklaşıyor.
    FT isimli siteye konuşan Square Enix başkanı Yoichi Wada, Yeni Wii'nin 2011 yılında gelebileceğini açıkladı. Başkanın Microsoft ve Sony'nin konsollarına gelecek yeni harekete duyarlı kontrolleri hakkında da bazı fikirlere sahip.
 
    Wada, yeni Wii fonksiyonlarının Xbox360 ve PS3'dekilere yakın olacağı, belki de yeni kontrollerle piyasaya sunulacağını açıklarken, Sony ve Microsoft'un yeni harekete duyarlı kontrolleri için;
 
" Şu anda ki konsolların zaten pek çok fonskiyonu mevcut. Bir oyun makinesi olmaları dışında; Güçlü bir ağ bağlantı desteği, DVD ve Blu-ray oynatma özelliklerine sahipler. Bu özelliklerle karşılaştırdığımızda bu konsollara gelecek (Xbox360, PS3) yeni kontrol sistemleri oldukça limitli gözüküyor, etkileri küçük olabilir." yorumunda bulundu ve Wii'ye oranla diğer iki konsolun daha  çok multimedya özelliklere sahip  olduğunu ve bunlarla ön plana çıktıklarını açıkladı.
 
    Başkan Wada ayrıca; Natal'in kullanıcı arayüzü açısından bakıldığında fantastik olduğunu ve standart bir kontrol olabileceğini dile getirdi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendo wii harekete duyarlı kontroller natal wand ps3 xbox 360 square enix
Blur Ertelendi! Modern Warfare 2'de Martyrdom Perk Değişikliği

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız